po receptu džej lo

Jelena Đoković, Ana Ivanović i Nataša Bekvalac je obožavaju: Caka uz koju stajling izgleda SKUPLJE & PREFINJENIJE

0

Poznate Srpkinje često se okreću istoj modnoj taktici kad žele da ostave poseban utisak

Beli kaput Nataše Bekvalac je čista sofisticiranost
Beli kaput Nataše Bekvalac je čista sofisticiranostfoto: Milan Maričić/ATAImages

Srpska teniserka Ana Ivanović već nekoliko godina uživa u sportskoj penziji, a kako je više ne viđamo uglavnom u sportskoj opremi, ona sada češće može da nam demonstrira svoj lični stil.


Budući da je ljubiteljka business chic načina odevanja, njen ukus često se poklapa sa stilom Jelene Đoković, supruge njenog prijatelja i kolege Novaka Đokovića, a obe obožavaju nenapadne odevne kombinacije koje su ipak vrlo efektne i mogu da posluže kao modna inspiracija.


Ana Ivanović juče je tako podelila fotografiju za koju je pozirala u belom kaputu, a upravo je to komad jedan od omiljenih komada Jelene Đoković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Teniserka je odabrala strukirani model veoma širokih revera, a Jelena Đoković je do sada nosila više različitih belih kaputa, u raznim prilikama.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Beli kaput jedna je od omiljenih varijanti i pevačici Nataši Bekvalac, koju smo pre dve godine videli u potpuno belom stajlingu s kaputom dugih revera i A-kroja.

 

1 / 5 Foto: Milan Maričić/ATAImages


Zašto kupiti beli kaput?


Kaputi su, sami po sebi, klasični komadi koji pružaju elegantan izgled, naročito ukoliko se opredelite za jednostavne i vanvremenske modele oštrih linija i upečatljivih revera.


Iako nećete pogrešiti ni s jednom bojom, sve je popularnija opcija beli kaput, koji je jednako otmen, suptilan i neutralan kao crni, kamel i sivi modeli, ali ima još nekoliko aduta – podiže stajling na drugi nivo, poboljšava utisak kompletnog modnog izdanja i čini da ono izgleda luksuznije...


Beli kaputi savršen su način da se doda mali začin glamura, prefinjenosti i sofisticiranog stila, a to je i modno tajno oružje latinoameričke dive Dženifer Lopez.

Bela boja uvek je bezbedan teren za kombinovanje, pa ovaj izbor pruža mnogo mogućnosti za sklapanje interesantnih autfita za jesen i zimu: od spajanja belog kaputa sa crvenom, zelenom, roze i plavom, preko moćnog crno-belog kontrasta do all white kombinacije.

 

BONUS VIDEO

Teddy jakna za jesen 2023.

 

makonda-tracker