"ja sam dobila najlepši poklon"

Za mamu imaju POSEBAN NADIMAK i beskrajnu ljubav: Novogodišnja čestitka ćerke Nataše Bekvalac topi i najtvrđa srca

0

"Iako smo nekad bezobrazne...", počela je ćerka pevačice Nataše Bekvalac simpatičnu prazničnu čestitku

 

foto: Instagram / Nataša Bekvalac
foto: Instagram / Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac ima dve ćerke, Hanu i Katju, koje su ceo svet lepe novosadske pevačice. Stariju Hanu je dobila u braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, dok Katju ima sa Lukom Lazukićem.

 

Nataša živi kao samohrana majka sa dvea ćerkama, što nije nimalo laka uloga, pogotovo ako se uzme u obzir da Hana sada već ima 16 godina i da je u tom famoznom pubertetu kada nije uvek sve med i mleko.

 

Nataša je tako ranije ove godine prokomentarisala i jednu fotografiju svoje Hane, na kojoj je zajedno sa dečkom na moru.

 

- Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi - rekla je Nataša.

 

Kako kaže, kao majka je uvek tu da pomogne koliko god može, ali da su to ipak jako turbulentne godine za tinejdžere.

 


- Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, majka je tu samo da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška. To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama, često zaboravimo to – posetila je Nataša.

 

Mnogi kažu da je majčina ljubav najveća na svetu, što je Bekvalčeva lepo potvrdila, a nema veće radosti nego kada deca tu ljubav uzvrate. To se upravo desilo Nataši, kada joj od svojih mezimica dobila emotivnu novogodišnju čestitku.

 

 

- Maki moja, hvala ti što me svaki dan trpiš i voliš ovako luckastu, ali predivnu. Da sam mogla da zamišljam kakvu ću mamu imati, ne bih izabrala bolje. Hvala za sve što radiš za Keti i mene svaki dan. Iako ti možda ne pokazujemo baš često, iako smo nekad bezobrazne volimo te najviše na svetu, Maki naša. Tvoje Hana i Ketica - stoji u novogodišnjoj čestitki koju je Nataša dobila od ćerki.

 

Natašu je toliko ganula ova čestitka, što se može videti iz njenog kratkog i jasnog komentara.

 

- Ja sam dobila najlepši poklon – poručila je pevačica.

 

 

makonda-tracker