SPREMNA Gozba

Imala je sjajnu ideju za dekoraciju: SLAVSKI KOLAČ koji je Jelena Tomašević zamesila za Svetog Nikolu je čista umetnost

0

Porodica šarmantne pevačice obeležava Svetog Nikolu kao krsnu slavu, a ona je jednom prilikom otkrila kako će izgledati trpeza

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević slave Svetog Nikolu kao krsnu slavu
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević slave Svetog Nikolu kao krsnu slavufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić danas su među mnogim pravoslavnim vernicima u Srbiji koji proslavlju Svetog Nikolu kao krsnu slavu i zaštitnika porodice i doma.


Među onima koji obeležavaju ovu slavu su i Darija Kisić, bračni par Milan i Snežana Borjan, Violeta Viki Mijković, Zorica Brunclik, Svetlana Ceca Ražnatović i mnogi drugi među poznatim ličnostima, a šarmantna Jelena Tomašević među prvima je pokazala kako se njena porodica priprema za praznik.


Pevačica je na Instagramu pre dve godine, tokom pandemije virusa korona, pokazala delić trpeze – ikonu, slavsku sveću, vino i spremne čaše, kao i centralni deo svake gozbe za slavu.

 

Slavska trpeza Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića
Slavska trpeza Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčićafoto: jelenatomasevic_official/Instagram

Kako je otkrila, ona je sama zamesila slavski kolač, a odlučila je da ga ukrasi pletenicama od kojih je formirala krst preko pogače.


Srećna slava Sveti Nikola! Mojih ruku delo – napisala je ponosna Jelena.

 

Slavski kolač Jelene Tomašević za Svetog Nikolu
Slavski kolač Jelene Tomašević za Svetog Nikolufoto: jelenatomasevic_official/Instagram

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić u braku su od 2011. godine, kada su se na večnu ljubav zakleli u Crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Kako se tada pisalo, kako je Ivan iz Užica, a Jelena iz Negotina, odluka je bila da se u crkvi venčaju u Gornjem Milanovcu – tačno na pola puta!

 

Par je potom dobio ćerku Ninu, a pevačica je jednom prilikom otkrila da je njena mezimica talentovana za muziku, ali ne želi da je "gura" u muzičku industriju.


Ide u muzičku školu i dobro joj ide, ne želi još uvek da se javno bavi pevanjem, navijam da pokaže šta zna jer je zaista nadarena, ali je ne forsiram – ispričala je Jelena za Blic jednom prilikom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sloba Radanović slavi slavu

 

makonda-tracker