ode i ona

Nastavlja se osipanje ekipe Igre sudbine: Posle Milice i Žarka odlazi još jedna bitna glumica čiji lik svi obožavaju

1

Fanovi su bili u čudu kada je otkriveno da će popularnu seriju napustiti Ada Kanački, a odlasci glumaca iz ovog projekta se samo nastavljaju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Tokom emitovanje serije mnogi su se vezali za likove koje tumače Milica Milša i Žarko Jokanović, to jest za Adrianu Adu Kanački i matičara. Zbog toga im je izuzetno teško palo kad su čuli da ovaj duo više neće biti u prilici da gledaju u njihovim ulogama.

 

Međutim, iznenađenjim tu nije bio kraj. Nakon Milice i Žarka, saznalo se da Igru sudbinu napuštaju i biša žena Laze Ristovskog, Danica Ristovski, kao i Biljana Maletić Zaverla... Tako da u nastavku serije nećemo gledati i Jasnu, odnosno Ljiljanu Lilu Karamatijević.

 

 

Danica Ristovski, Lila iz Igre sudbine
foto: Youtube Printscreen

 

Mnogi fanovi serije nadali su se da je sve ovo možda neki medijsko markentiški trik, i da će ovi likovi biti odsutni samo nekoliko epizoda, međutim ispostavilo se da nije tako.

 

Milica Milša, Žarko Jokanović
foto: Damir Dervišagić

 

Ako ništa drugo, nakon masovnog napuštanja serije bitnih likova, svi su očekivali da je tu stavljena tačka sa odlascima. Ali, ni to se nije desilo.

 

 

Kako se sada šuška, procurile su informacije da je seriju napustila i jedna naša legendarna glumica, a u pitanju Mira Banjac. Naša najstarija aktivna glumica, koja je srca fanova serije kupila ulogom Madam Deni to jest Gvozdenije Karamatijević je, kako prenosi Telegraf, odlučila da više ne učestvuje u ovom projektu.

 

Mira Banjac
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ne znaju se tačni razlozi zbog kojih je naša legendarna umetnica rešila da napusti lik Madam Deni. No, ako se podestimo nekih skorašnjih izjava Mire Banjac, možda možemo da naslutimo zašto se odlučila na taj korak.

 

 

Naime, ona je pre izvesnog vremena rekla da je Igra sudbine bila je jedini projekat koji je prihvatila, jer joj je potrebno vreme da se odmori od mnogobrojnih filmova i serija koje je snimala u poslednje vreme. Tako da nije nemoguće da je maestralnoj, ali i vremešnoj Miri potreban mali predah.

 

 

makonda-tracker