ŠTA VI MISLITE?

"Moram da budem skromna, 3.000 evra mesečno mi je dovoljno": Marina Visković jednom izjavom izazvala GNEV kod ljudi

3

Marina Visković je zbog jedne izjave dospela u centar medijske pažnje, a mnogi su je i kritikovali zbog toga.

foto: Antonio Ahel/ATAImage
foto: Antonio Ahel/ATAImage

Pevačica Marina Visković je poznata po svojim pesmama, dobrom izgledu, ali i privatnom životu. Naime, ona je izazvala veliku pometnju raskidom desetogodišnje veze, pa su se tad mnogi zainteresovali za lepu pevačicu.

 

Ovog puta, ona je gostujući u emisiji, dobila pitanje koliki je minimum novca koji joj je potreban na mesečnom nivou.

 

- Evo sad razmišljam... Minimum... Moram da budem skromna. Hajde neka bude 3.000, lepo si procenio, zaista ima ulaganja. Ja sam isticala da ne znam sa finansijama, nikad ne znam koliko trošim, ali par hiljada mesečno, sigurno - rekla je pevačica.

 

Ova njena izjava je za jako kratko vreme dostigla veliki broj pregleda, a negativni komentari su mnogobrojni. Iako se pevačica pravdala da ne zna sa finansijama, mnogi su komentarisali da je u pitanju jako veliki iznos na mesečnom nivou i smatraju to bahaćenjem.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImage

 

Podsetimo, Marina je uvek isticala kako ima veliku podršku roditelja i da se ne opterećuje godinama, te da su one za nju samo iluzija.

 

- Moji roditelji mene jako dobro poznaju jer sa njima delim zaista sve. Što se tiče udaje, ne pritiskaju me. Godine starosti su iluzija, a udaja zaista nije bitna, zato se i šalim često na taj račun. U mojim godinama bi prema statistikama trebalo da do sada imam bar troje dece, ali ja sam se posvetila drugim stvarima. Kada bude došao trenutak da se to dogodi, onda će se i dogoditi - istakla je jednom.

 

 

makonda-tracker