novi glossy

Marina Visković staje na ludi kamen: Bajkovito venčanje zakazano za maj (FOTO)

0

Polularna pevačica i njen dugogodišnji izabranik Mirko Vuković staće na
ludi kamen nakon sedam godina veze...

foto: dušan petrović
foto: dušan petrović

Pevačica Marina Visković konačno će izgovoriti sudbonosno „da“ svom izabraniku Mirku Vukoviću, s kojim se zabavlja punih sedam godina.


Kraljevska loza dobija prinovu: Bio sam siguran da sa Danicom želim da ostvarim svoje snove (FOTO)

 

Iako odavno žive zajedno, pevačica je uvek govorila da ne želi brak i da venčani list ništa neće promeniti u emotivnom odnosu s njenim dugogodišnjim partnerom. Međutim, atraktivna crnka je, izgleda, promenila mišljenje i odlučila da se ipak uda na proleće.

foto: Instagram/printscreen


Kako Glossy saznaje, venčanje je zakazano za maj u Beogradu, a nakon što jedno drugome obećaju večnu vernost, uslediće i veliko svadbeno veselje, na kojem će se među zvanicama naći i brojni ljudi iz sveta estrade, kulture, sporta i politike.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

foto: dušan petrović


Uživam u vezi sa čovekom koji mi je prvi put u životu pokazao šta znači biti pravi muškarac. Kod Mirka mi se dopada i to što ne želi da naše zajedničke fotografije budu objavljene u novinama i na taj način stiče ličnu afirmaciju. Inače mi pripadnici „jačeg“ pola koji imaju potrebu da budu javne ličnosti ne deluju ni muževno niti dostojanstveno - rekla je jednom prilikom Marina, kad se i prisetila trenutka u kojem je upoznala svog izabranika.

Na njenoj proslavi za njega nije bilo mesta: Marina Visković otkrila zbog čega je rođendan proslavila bez dečka (FOTO)


- Desilo se to preko zajedničkih prijatelja. Inače nisam zaljubljive prirode, a Mirko me je čak u početku i nervirao jer nije osoba koja se lako otvara i koja vapi da ostavi dobar utisak na silu, što sam kasnije počela da cenim kod njega. Osvojio me je jer je bio uporan na neki svoj način, a meni je dugo trebalo da shvatim njegovu suštinu, jer je on, ipak, poseban muškarac. Trebalo mi je vremena da doprem do njega. Svidelo mi se što je realan i surovo iskren, ali teško sam se prepustila emocijama. Ali otkako je među nama planula vatra, ni do danas se nije ugasila.


Marina nikad nije krila ni to da želi veliku porodicu.
- Obožavam decu i mislim da ću biti najmirnija i najstrpljivija majka na svetu. Nisam opterećena time, ako se desi, biću srećna, ali zacrtala sam sebi još ciljeva koje želim da ostvarim pre majčinstva. Ono oduzima vreme, a ja želim da deci budem maksimalno posvećena, čak često razmišljam o njihovom vaspitanju iako ih još nemam - iskrena je bila Marina.

 

Najčitaniji nedlejnik o poznatima Glossy, svake srede besplatno uz Kurir.

foto: Glossy

 

makonda-tracker