Bez dlake na jeziku

Nakon nestanka Šinejd O'Konor progovorila o svojoj tužnoj sudbini: Ostavili ste me da umrem (FOTO)

0
Nakon jučerašnje medijske pažnje koju je izazvao njen nestanak, popularna pevačica je rešila da se otvori i popriča o svim privatnim problemima.
foto: Profimedia
foto: Profimedia
Džonu Rejnoldsu
Džejku

Reci tom našem zlom sinu da osoba koja pati od dva zdravstvena problema, čiji simptomi uključuju suicidne tendencije, nije manipulator ako kaže da će da se ubije, dok se on ponaša kao šovinistički nasilnik poput svog dede", napisala je Šinejd i dodala:

Svi ste me napustili jer sam sucidna. Ostavili ste me da umrem. Reci mu da prestane da se ponaša kao da će ga biti briga ako umrem. Bolje je da se nadate da umrem, jer ću sve da vas tužim za ono što ste mi uradili, ako uspem da doživim to."

Šinejd O Konor: "Neka ovo bude lekcija" napisala je ona... (VIDEO)

Vi ste oni kojima je potreban psihijatar. Svi vi. Videćemo se na sudu. Tražiću odštetu. Nisam u stanju da radim. Izgubila sam sve prihode. Imam ogromne bolničke troškove, i ogromne traume od vašeg mučenja. Kao što sam rekla, bolje je da se molite da me bog ubije jer za raliku od moje jadne majke, ja neću odustati. Svi idemo na sud i sve će biti poznato javnosti" poručila je Šinejd.




Šinejd O'Konor je pokušala da se ubije

Facebook-u
foto: Profimedia
makonda-tracker