imaju dvoje dece

Ona mu je najveća podrška više od 20 godina: Da li znate kako izgleda i čime se bavi supruga Nikole Đurička?

0

Glumac je nekoliko puta isticao da mu je supruga "vetar u leđa".

Nikola Đuričko.
Nikola Đuričko.foto: Damir Dervišagić

Nikola Đuričko jedan je od najpoznatih srpskih glumaca, koji poslednjih nekoliko godina živi u Los Anđelesu. 

 

Tamo je zabeležio veliki uspeh sa popularnom serijom "The stranger things", a jednom prilikom glumac je za Hello magazin ispričao kako se snašao na "novoj adresi":

 

Imamo divne komšije iz Beograda baš u našoj zgradi, kao i u zgradi prekoputa. Upoznali smo neke drage ljude koji su nam zaista puno pomogli. Generalno, stekli smo prijatelje iz raznih krajeva sveta, što daje pravi šarm životu u Kaliforniji. Korona je, nažalost, svima poremetila planove. Ipak, okean je i dalje tu, pa nam je to omiljena porodična zabava - 

 

Kada je razmišljao o promeni mesta boravka i da se oproba u Americi, najveća podrška mu je kao i uvek bila supruga Ljiljana, za koju je više puta isticao da mu je uvek bila "vetar u leđa".

‒ Mnogo puta sam rekao, bez moje Ljilje ništa se ne bi desilo. Ja sam stidljiv i veoma lenj, ali imam puno ideja. Ona je negde pročitala, ili izmislila, da je svaka neostvarena ideja zapravo halucinacija i džaba vam najbolja ideja ako je ne ostvarite ili bar pokušate da je ostvarite. Igre, knjiga i stend-ap koji sam osmislio dugo su bile stvari koje su stajale na policama, projekti koji su čekali da se nekad nešto dogodi. Bez njene inicijative sigurno bi još bili na policama - ispričao je jednom prilikom Nikola Đuričko.

Nikola i Ljiljana su se upoznali na snimanju filma "Kordon" u kojem je ona radila kao producent.

 

Tajno su se venčali 2002. godine i od tada uživaju u skladnom braku.

 

- Venčali smo se jer nam je bilo lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno - rekao je Nikola svojevremeno.

 

Iz njihove ljubavi rodili su se Nađa i Đorđe, a par je nedavno proslavio godišnjicu braka što je glumac podelio sa svojim pratiocima na Instagramu podelivši seriju fotografija sa svojom izabranicom.

 

- 20 godina i dvoje dece kasnije - napisao je Đuričko ispod fotografija na kojima se vidi bračni par koji uživa pored okeana u zalasku sunca.

- Pravo da vam kažem, ne mogu da verujemo da je već toliko prošlo. Mislim da se naš zajednički život može najlakše opisati sa nekoliko reči: ljubav, radost, poštovanje, kompromis, prijateljstvo, poverenje - otkrila je Nikolina supruga svojevremeno.

 

Kako je glumac jednom prilikom ispričao za Gloriju njegova supruga "vodi glavnu reč u kući". 

 

- Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva - rekao je glumac.

 


 

 

 

makonda-tracker