serija "kruna" se ogrešila

Za jednu majku to je NAJBOLNIJE: Princeza Dajana je posle razvoda podnela NAJVEĆU ŽRTVU zarad kraljevske porodice

2

Nakon što je bivši batler princeze Dajane bio razočaran time kako je ona prikazana u seriji "Kruna", odlučio je da otkrije sa čime se ona zaista suočila nakon razvoda od Čarlsa

foto: Cassidy and Leigh / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Cassidy and Leigh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Peta sezona serije "Kruna" vratila je u fokus svetske javnosti britansku kraljevsku porodicu (ako su ikada izlazili iz njega), a na pravom mestu je to slučaj s pokojnom princezom Dajanom.


Tužan i turbulentan život bivše supruge aktuelnog britanskog kralja Čarlsa III i majke prinčeva Vilijama i Harija ne prestaje da intrigira, a nova sezona ove Netfliksove serije u velikoj meri zasnovana je na razvodu Čarlsa i Dajane i njenoj novostečenoj slobodi.

 

Međutim, mnogi ljubitelji kraljevske porodice i ledi Di koji su pogledali celu sezonu tvrde da ona deluje kao da iza scenarija stoji PR kraljice Kamile i kralja Čarlsa i da uvek najvoljenija Dajana nije prikazana ni u najboljem svetlu ni onakvom kakva je zaista bila.

 

Elizabet Debicki u ulozi princeze Dajane u Netfliksovoj seriji 'Kruna'
Elizabet Debicki u ulozi princeze Dajane u Netfliksovoj seriji "Kruna"foto: Still Watching Netflix, Youtube Printscreen

Među onima koji nisu oduševljeni pričom u petoj sezoni "Krune" je i bivši batler princeze Dajane Den Vuton, koji je pored nje proveo deset godina.


Vuton je način na koji je Dajana prikazana u seriji nazvao "gadnim i negativnim" i kaže da "Kruna" sugeriše da je Dajana terala decu da biraju strane dok se razvodila od Čarlsa. On se, međutim, svega seća drugačije.

 

Obožavala je svoje dečake, ali znate šta je uradila: dala ih je nesebično kraljevskoj porodici. Rekla mi je: "Oni pripadaju porodici", "Moraju da nauče pravila svog budućeg života", "Moraju da budu sa svojom bakom" i "Moraju da budu sa svojim rođacima i ostalima – ispričao je Vuton.

Kako je Vuton objasnio, Dajana je morala da pristane na sve uslove koji su stavljeni pred nju, koliko god joj bilo teško što više neće biti sa sinovima svakog dana. Prema njegovim rečima, princeza je rekla da "barem može dve nedelje godišnje da ih vodi na letovanje".


Eto koliko je bila nesebična – istakao je nekadašnji batler.


On je napomenuo da su Vilijam, Hari i Dajana imali divan odnos i da ono kako je "Kruna" predstavlja nije fer.

Imala je odličan odnos s obojicom dečaka. Ovo je okrutan prikaz karaktera princeze Dajane – kaže Vuton.

 

1 / 10 Foto: Obertreis / AFP / Profimedia

 

 

makonda-tracker