van sebe od radosti

Simpatičan ispraćaj gostiju sa svadbe: Petar Grašo i Hana Huljić na venčanju saopštili POL BEBE koju čekaju

1

Dok se zahvaljivao zvanicama što su uveličali njihovo slavlje, čuveni hrvatski pevač iznenadio je goste otkrivši im pridružuje li se porodici dečak ili devojčica

foto: Instagram
foto: Instagram

Pop pevač Petar Grašo proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti zbog ljubavi s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo i da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo nedavno u Splitu.


Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.

 

Ubrzo su mediji preneli mnogo detalja o ovoj svadbi, o kojoj se u hrvatskim medijima piše kao o "svadbi godine", između ostalog i to da je mladenačka torta bila po ukusu pevačeve bivše devojke Danijele Martinović, u kakvu se haljinu mlada presvukla kasnije, uz koju pesmu su Petar i Hana prvi put zaplesali kao supružnici, zašto je Grašo pustio suze...

 

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić


Kako sada prenosi RTL Exkluziv, otkriveno je i da je Petar Grašo na venčanju otkrio gostima pol deteta koje će Hana i on dobiti za koji mesec — pridružuje im se devojčica! Dok se zahvaljivao zvanicama što su svojim prisustvom i dobrim raspoloženjem uveličali slavlje porodica Grašo i Huljić, pevač je saopštio da će postati tata devojčice, ali nije otkrio koje su ime odabrali buduća mama i on. Juče su tamošnji mediji pisali da je ime već izabrano, ali da srećni par ne želi o tome da priča javno.


Zbog Hanine trudnoće na medeni mesec trenutno ne planiraju da otputuju, a slavni par navodno ostaje da živi u Splitu. Kako piše 24sata.hr, Petar Grašo je pre dve godine renovirao stan u ovom primorskom gradu, gde će se Hana na leto i poroditi, pa će oni sviti porodičn o gnezdo upravo uz Splitu.

 


 

makonda-tracker