Proslave poznatih

"NE MOŽEMO pronaći Kimberli": Zavirite na RASKOŠNU i spektakularnu božićnu proslavu Kardašijanovih (FOTO)

0

Porodica Kardašijan-Džener je poznata po svojim proslavama. Od glamuroznih večera do ludih tematskih rođendana sa najraznovrsnijim dekoracijama.

Sestre Kardašijan-Džener
Sestre Kardašijan-Dženerfoto: E! Entertainment / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ni ove godine nas nisu razočarali. Njihova proslava za Badnje veče je definitrivno skrenula pažnju javnosti. Ove godine najstarija Kardašijanova - Kimberli Kim Kardašijan, odlučila je da bude domaćica i organizuje proslavu.

 

Njoj je prisustviovao čitav klan - Kris, Kloe, Kortni, Kajli i Kendal. Takođe, uočeni su i Paris i Niki Hilton dok se snimaju kako se provode na ovom, može se reći, događaju godine.

 

Poznata porodica je u par navrata naglasila koliko im je ovaj događaj bitan. Započela ga je Kris dok su joj deca još uvek bila mala, a sada se otvorila mogućnost da tradiciju nastacvi neka od ćerki.

 

 

- "Želim da ovo možete da radite dok ne budete mojih godina i dok neko od vaše dece ne preuzme vlast. To je radost“, rekla je Kris tokom epizode ​​Keeping Up Vith the Kardashians 2019. „To je samo pomisao da to zapravo ne radim u svojoj kući. … Postajem emocionalna. To me rastužuje". prenosi US magazin.

 

Što se autfita tiče, mogli smo da vidimo divne kombinacije članova porodice. Pre svega Kajli sa svojom petogodišnjom ćerkom u zlatnim haljinama.

@goss.ie This video of @Kylie Jenner and her daughter #Stormi heading to the Kardashian’s annual Christmas party is too cute 🥹❤️ #kardashians #kardashianchristmasparty #kyliejenner #ChristmasEve ♬ Sleigh Ride (Sped Up) - The Ronettes

Tokom proslave Kajli je na svom instagram storiju podelila snimak svojih sestara i njihovih autfita, svih sem Kim, što je i naglasila opisom "Ne možemo pronaći Kimberli".

 

 

Kim je na to odgovorila kako je biti domaćin zahtevan posao i nastavila da igra uz, kakoi kaže, "njenu omiljenu pesmu".

 

Dekoracija ove večeri je bila kombinacija srebrne i zlatne, dve boje koje se inače ne mešaju. Međutim, možemo videti da je u ovom slučaju prostorija izgledala glamurozno i otmeno. 

 

 Izvođač na ovoj luksuznoj proslavi bio je američi pevač i producent Bejbiifejs.

 

BONUS VIDEO

Glamurozna proslava Gorkog lista

 

 

 

makonda-tracker