Sa ukusom

Godinama su živeli po hotelima, a onda je za svoju suprugu stvorio prekrasan dom: Ovde živi Džihan iz serije Paramparčad! (FOTO)

0
Nakon godina selidbe, popularni turski glumac je svoj dom opremio pažljivo vodeći računa o svakom detalju. No, posebnu pažnju je posvetio raskošnom vrtu koji je uredio samo za svoju suprugu.
foto: Instagram
foto: Instagram

Turska glumačka zvezda Erkan Petekaja, Džihan iz serije "Paramparčad", dugo je sa porodicom, suprugom Didem i sinom Džanom, živeo po hotelima. Nije da su to oni želeli, njegov posao im je nametao takvo rešenje, piše Lepa i Srećna. 

 

Naime, prvu značajniju seriju "Beyaz Gelincik" (Pamuk) zgodni glumac je snimao u Adani od 2005. do 2007. godine. A kako nikako nije želeo da bude razdvojen od supruge i jednogodišnjeg sinčića, jednostavno je i njih odveo u Adanu. Tamo su se opet vratili pet godina kasnije, radi snimanja "Dile".

 

Očekujete luksuz, svilu i kadifu, ali iznenadićete se: Ovde živi Bali Beg! (FOTO)

 

No da bi svom jedincu obezbedili stabilno okruženje, u međuvremenu sa na Bejkozu, četvrti na maloazijskoj strani Istanbula, kupili vilu sa velikom okućnicom, smeštenu među šumovitim brežuljcima daleko od gradske gužve.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker