Sa ukusom

Godinama su živeli po hotelima, a onda je za svoju suprugu stvorio prekrasan dom: Ovde živi Džihan iz serije Paramparčad! (FOTO)

0
Nakon godina selidbe, popularni turski glumac je svoj dom opremio pažljivo vodeći računa o svakom detalju. No, posebnu pažnju je posvetio raskošnom vrtu koji je uredio samo za svoju suprugu.

 

 

foto: Youtube Printscreen

 

Na spratu su spavaće soba i kupatila, a u otvorenom prizemlju velike dvospratnice nalazi se prostran salon, zatim Erkanov kutak opremljen velikim TV ekranom u kome sa prijateljima prati utakmice i strastveno navija, te kutak za njegove muzičke instrumente.

 

Obožavam da sviram, u duši sam roker, ali uopšte ne znam note," otkriva slavni glumac

Zbog čega se Bali-beg nije pojavio na venčanju bivše ljubavi: Ovo je pravi razlog (FOTO)

 

U prizemlju su i kuhinja, trpezarija i Didemin radni prostor. Ova ljupka i nenametljiva mlada žena toplih očiju snažna je podrška svom mužu, ali i sama je sklona umetnosti. O tome svedoče platna živih boja, njenih ruku delo.

 

foto: Youtube Printscreen

 

Dom porodice Petekaja opremljen je moderno, ali brojni detalji pokazuju da se u njemu poštuje tradicija istočne Anadolije, tačnije Dijarbakira. Tako se na jednom stolu obavezno nalazi činija sa voćem, bademima, pistaćima i orasima, jer to, kažu, priziva obilje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker