jedinstvena

To je umela samo ledi Di: Frizura zbog koje je nastalo ludilo, hitno su menjane naslovnice, njen frizer se krio od novinara...

0
Te 1991. godine, princeza Dajana ne samo što je postavila novi trend nego je frizurom izazvala pravo medijsko ludilo.

 

foto: Profimedia

Nedugo nakon toga upitala me je: “Šta bi uradio s mojom kosom kada bih ti dala slobodne ruke?' Osećao sam se hrabro pa sam odgovorio: “Sve bih ošišao.” Odmah je bila uverena da je to dobar potez. 'Ajmo to da uradimo', rekla je i ošišao sam joj kosu na licu mesta. Nisam ni pomišljao na to šta će se zatim dogoditi, kaže Sem.

Dogodila se prava medijska ludnica. Nova frizura princeze Dajane postala je vest za naslovnice, a novinari su nedeljama kampovali ispred kuće Semovih roditelja u nadi da će dobiti izjavu o njoj.

 

Roker u memoarima otkrio 8 šokantnih tajni slavnih: Lično sam video kako ledi Dajana vara princa Čarlsa

 

Sve članice britanske kraljevske porodice u to vreme bile su verne tradicionalnoj frizuri koja se u žargonu nazivala "kaciga" i koju je odobravala britanska monarhija. Natapirana trajna s puno volumena bespotrebno je davala godine mladoj princezi, pa je Sem sa zadovoljstvom preporodio njen imidž.

 

Bila je malo nervozna zbog toga. Kao i druge žene, ona se skrivala iza svoje kose, ali izgledala je najbolje kada nije ništa radila s njom. Ponekad bi otišla kod nekoga drugog kada mene nije bilo u Londonu pa bismo se posle tome smejali.

Jednom sam joj rekao da bi bilo najbolje da joj uopštte ne pravim frizuru jer ionako izgleda najbolje kada izađe iz teretane. Ona je to shvatala, ali takođe je znala da tokom njenih javnih pojavljivanja javnost želi da je vidi s tradicionalnom frizuro@m, ispričao je.

makonda-tracker