vanvremenska

Svi pogledi uprti su u našu Jelenu: Supruga Novaka Đokovića opčinila Madrid haljinom koja "govori hiljadu jezika"

4

Vanvremenski komad koji se može nositi u svakoj svečanoj prilici ovog puta bio je izbor koji nije ostao neprimećen 

JELENA ĐOKOVIĆ OPČINILA MADRID PRELEPOM HALJINOM
JELENA ĐOKOVIĆ OPČINILA MADRID PRELEPOM HALJINOM foto: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak i Jelena Đoković prisustvovali su danas 25. gala dodeli Laureus svetskih sportskih nagrada u Madridu gde su dodeljene nagrade najboljim sportistima širom sveta.

 

Na crvenom tepihu se pojavilo mnogo poznatih lica i imena iz sveta sporta, a među nama je bio i najbolji teniser sveta Novak Đoković sa suprugom.

 

Ovog puta Jelena se odlučila za klasiku, koja je bila pun pogodak. Crna haljina golih ramena i ravnog izreza u predelu grudi učinila je da akcenat bude na gornjem delu tela.

 

 

Duga do poda haljina, u struku sečena i nabrana tako da pada u karnerima učinila je da se dobije na eleganciji, taman toliko koliko to zahteva prilika poput ove.

 

Budići da je bila dugačka do poda nije bilo moguće videti šta je ovog puta Jelena od obuće, ali je sigurno da su u pitanju neke visoke štikle, koje su izdužile njenu liniju i dale dozu šarma.

 

1 / 5 Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

 

Kada je u pitanju nakit, ovog puta Jeca je bila veoma svedena. Oko vrata je imala okruglu ogrlicu i viseće minđuđe koje su učinile da izgleda zaista prelepo. Kosu je podigla u elegantnu punđu iz koje je padalo nekoliko uvijenih pramenova preko lica.

 

Ako je suditi prema fotografijama Jelena je tokom cele večeri bila odlično raspoložena, a stajlingom za njom nije zaostajao ni Novak, koji je oduševio pripadnice lepšeg pola savršenim crnim odelom ispod kojeg je poneo klasičnu, belu košulju i leptir mašnu. 

 

Bonus video:

Šta je to dinastija haljina i mokre lokne Sare Jo?

 

makonda-tracker