svedeno, a efektno

Nije ni čudo što Ana Vintur obožava njen stil! Etno kombinacija Jelene Đoković je modni iskorak o kom se priča

3

Supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića poznata je kao žena koja briljira u formalnim prilikama, a retko se pojavljuje u "već viđenim" odevnim varijantama.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Jelena Gavrilović podelila je tokom vikenda za nama fotografije iz jednog beogradskog hotela, gde je prisustvovala tradicionalnom biranju najlepše novogodišnje jelke, a s njom u društvu su se našle glumica Mina Sovtić, pevačica Aleksandra Radović i direktorka Fondacije "Novak Đoković" i supruga slavnog tenisera Jelena Đoković.


Upravo se njen stil izdvojio jer je se Jelena opredelila za klasiku, ali na sasvim novii način!

 


Ona je, naime, ponela bele pantalone zvonastih nogavica, u skladu s rastućim trendom proteklih godina da se ravan kroj zameni zvoncarama, potom jednostavnu belu rolku, ali ključni detalj je nesvakidašnji blejzer koji zaokružuje ovaj stajling na vrlo efektan način. Đokovićeva draga je odabrala beli sako koji je ukrašen etno motivima plave boje, a na prvi pogled oni podsećaju na vez na narodnoj nošnji, što je vrlo zanimljiv "obrt" ove svedene kombinacije.


Ona je ponela i bež salonke, a primetan je i vrlo prirodan izgled — minimum šminke i kosa podignuta u nizak rep.

 

S obzirom na to koliko legendarna urednica "Voga" Ana Vintur ceni autentičnost, nije ni čudo što Jelena i ona uvek sede zajedno kad se nađu na nekoj reviji i što veselo čavrljaju u Novakovom "boksu" na teniskim mečevima!

 

 

makonda-tracker