ko je zablistao?

Da li biste obukli nešto od ovoga? Red nenadmašnog glamura, red – ŽESTOKOG KIČA na dugo iščekivanom skupu poznatih

0

Neke poznate dame ponele su kombinacije koje će se dugo pamtiti, a neke želimo da zaboravimo što pre

foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Schlein PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Schlein PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U Njujorku je sinoć održana svečana dodela nagrada CFDA Fashion, koje uručuje Savet modnih dizajnera Amerike i koje je tradicionalno okupilo veliki broj poznatih ličnosti.


Među najzapaženijima bila je glumica Kejti Holms, koja se pojavila u poluprovidnoj mrežastoj haljini dizajnera Džonatana Simkaja čija cena iznosi vrtoglavih 5.000 dolara.

 

Kao i svugde gde se pojave, pažnju su privukle predstavnice klana Kardašijan-Džener, koje su bez sumnje ostavile utisak! Kloi Kardašijan pojavila se u haljini boje baksa, svetlucavom modelu sa šlepom, koji je dijagonalno ukrašen povećim prorezom, dok je njena starija sestra Kim nosila crnu strukiranu crnu haljinu koja pada ravno od kukova. Kajli je, takođe, istakla svoju figuru u obliku peščanog sata, a gornji deo njene toalete otkrio je grudi.


Efektno je bilo i izdanje glumice Kristine Riči, koja je ponela cvetnu toaletu sa prorezom ispod grudi i upečatljivim cvetovima na ramenima. Ipak, najviše će se pričati o tome u čemu je došla Džulija Foks, a to je izgledalo... Jednostavno morate da vidite!


Sve ovo i još mnogo više pogledajte u galeriji.

 

1 / 11 Foto: George Napolitano / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

 

makonda-tracker