astrologija

Koji horoskopski znaci će imati sreće za vikend od 11. do 12. maja? Za njih kažu da je SREĆNICI VIKENDA

0

Ovaj vikend, 11. i 12. maj, nije najbolje vreme za opuštanje, razlozi za to mogu biti različiti. Ipak, za sve je rezultat je isti: nećete moći da provedete vreme u miru i ne radeći ništa, pa nemojte ni da pokušavate.

foto: Maria Markevich/Shutterstock
foto: Maria Markevich/Shutterstock

U subotu, 11. maja, svi ćemo se osećati nezadovoljno sobom, savladaće nas loše raspoloženje i apatija, koju može "izlečiti" samo rad – ako ne profesionalni, što je subotom sasvim razumljivo, ali je važno da radite na sebi, što je i pogodno za vikend.

 

Glavna stvar je da ne budete sami sa svojim mislima - one na ovaj dan jer baš tada emocije mogu dovedsti do depresije.

 

Nedelja, 12. maj, šteta je trošiti na nerad – ovo je vreme dramatičnih promena, koje se pre svega tiču stručnih pitanja, kojima treba posvetiti dan. Ako nemate dovoljno snage da započnete novi projekat, morate barem sve dobro razmisliti, a onda sutra - u ponedeljak - možete početi da sprovodite svoje planove.

Lav

 

Lavovi mogu da računaju na uspeh u svim oblastima života – počev od ekonomskih i kućnih poslova do rešavanja profesionalnih pitanja. Glavna stvar je da verujete u sebe i svoje snage: po pravilu, predstavnici ovog znaka nemaju problema sa samopoštovanjem, ali danas mogu sumnjati da će se nositi sa zadatkom koji im je postavljen - moraju pronaći način da se izdržavaju.

 

Devica

 

Device će biti iznenađene kada otkriju da problemi koji su u poslednje vreme negativno uticali na njihov život i duševni mir nestaju jedan za drugim, kao sami od sebe - bez ikakvog napora sa njihove strane. Sve je "kriva" za lokaciju zvezda, koje će se prema predstavnicima ovog znaka odnositi izuzetno ljubazno, tako da ne treba da vas čude takvi darovi sudbine.

SREĆNICI PO HOROSKOPU ZA VIKEND OD 11. DO 12. MAJA
SREĆNICI PO HOROSKOPU ZA VIKEND OD 11. DO 12. MAJA foto: Shutterstock / Rohappy

Strelac

 

Strelci - posebno oni koji su nezadovoljni trenutnom situacijom u svom životu - imaće retku priliku da je "resetuju", počevši sve od nule. Zvezde, koje će favorizovati predstavnike znaka, traže od njih samo jedno: da ne prave prethodne greške – važno je zapamtiti da ovoga puta za njihove probleme nije kriva „zločija sudbina“, ali oni sami – iz razloga koji su im svojstveni žurbi i nerazboritosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kad se spoje astrologija i religija

 

makonda-tracker