ASTROLOGIJA

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 13. do 19. maja: Blizanci će “čupati kosu s glave”, jedan znak se bori s sam sa sobom

0

Počinje još jedna nova nedelja, a astrolozi otkrivaju šta je to što nas čeka i kako da se što bolje pripremimo za ono što sledi

foto: Shutterstock / ViDI Studio
foto: Shutterstock / ViDI Studio

Zbog nepostojanosti planeta, velika je verovatnoća da će sve oko sebe postati veoma nerazumljivo i dvosmisleno. Od 13. do 19. maja može da se desi mnogo važnih stvari, ali ne onih najprijatnijih.

 

Astrolog je za portal Megagoroskop rekao da bi ovih sedam dana moglo da bude sudbonosno za mnoge znakove Zodijaka.

 

Svako treba da gleda na svoj život spolja. Bavite se samorefleksijom i nemojte se plašiti da priznate svoje greške. Vreme je da se upoznate sa tehnikama, praksama i savetima koji će vam pomoći da krenete put uspeha.

Ovan

 

Ovnovi bi trebalo da započnu nedelju čišćenjem kuće od negativne energije, jer upravo kod kuće mogu da očekuju najveći uspeh u poslu, ljubavi i poslu. Domaće okruženje će im pomoći da donesu ispravne odluke. Samoća neće biti tako primetna u odnosu na sve druge probleme, a ponekad će čak biti i izvor inspiracije. Moguće je neočekivano poslovno putovanje.

 

Bik

 

Ova nedelja će biti razočaranje za Bikove, ali samo ako dopuste da njihova očekivanja budu ispred njih. Jedini značajan plus ove nedelje je jako zdravlje. Biku će biti izuzetno teško da pronađe ljubav i nove prijatelje, kao i da održi normalnu komunikaciju. Stvari mogu biti veoma nestabilne i na polju posla.

Blizanci

 

Ove nedelje neće mnogo toga zavisiti od Blizanaca, tako da zbog problema ne bi trebalo da se nerviraju i čupaju kosu. Ovo neće pomoći da se stvari reše. U tome će pomoći samo podrška voljenih, sa kojima je bolje ne ulaziti u sukobe, jer će Merkur uveliko pogoršati situaciju. Takođe će pomoći očuvanje energije i njena umerena potrošnja. Važno je da se dobro odmorite.

 

Rak

 

Rakovima je bolje da ograniče intelektualni rad i fizičku aktivnost. Morate se opustiti svaki put kada se osećate umorno. Sada su Rakovi podložni raznim problemima sa kojima će im biti teško da se pomire. Međutim, oni će uspeti u ljubavnoj sferi. Da biste to uradili, ne dozvolite da sve ide svojim tokom, već počnite da razmišljate kreativno. Svako ko je bio veoma umoran poslednjih nedelja trebalo bi da se dobro odmori.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker