prelepo

Supruga je prijavila za ZLOSTAVLJANJE, on zadao TEŽAK UDARAC: Nakon ružnog životnog perioda, glumica trudna u 41. godini

0

Nakon što je bivšeg supruga prijavila za teško zlostavljanje, glumica je našla novu ljubav, sreću, a u međuvremenu je i zatrudnela!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kristina Riči čeka drugo dete u 41. godini! Zvezda "Kaspera" i čuvena Sreda iz "Porodice Adams" objavila je prvu sliku sa ultrazvuka. "Život postaje sve bolji", napisala je presrećna glumica.

 

Mada nije zvanično potvrđeno, otac Kristinine bebe je frizer Mark Hempton. On je takođe postavio sliku sa ultrazvuka na svoj Instagram, uz isti opis koji je napisala glumica.

 

 

Iako nisu zvanično predstavili jedno drugo kao partnere u javnosti, Kristina je Marka nedavno nazvala "svojom omiljenom osobom" i izjavila mu ljubav. 

 

Ova lepa vest usledila je u životu Kristine Riči nakon teškog perioda. Ona ima sina Frederika sa bivšim suprugom Džejmsom Hirdegenom, od koga se razvela nedavno, a sve to ispratio je niz incidenata. 

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Kristina Riči je prijavila bivšeg supruga za zlostavljanje pre godinu dana. Navela je da ju je zlostavljao od 2019. godine, pljuvao, tukao i maltretirao, kao i da se plašila za svoj život. Mada je htela da se razvede, pandemija virusa korona ju je zaustavila u nameri, a tada je rekla da se „našla zarobljena u kući sa nasilnikom“.

 

Dok je bila u karantinu, tvrdila je da ju je suprug dva puta napao. Tvrdila je da je sukob postao toliko žestok, da ju je jurio po kući da bi je sprečio da pozove policiju tokom svađe. U dokumentima se navodi da je Džejms vukao Kristinu za zglobove i bacio je u kamin i gađao stolicom.

 

Kristini su ostale brojne modrice i posekotine. U drugom napadu istog meseca, Kristina je rekla da je suprug pljuvao, gađao kafom i sve to dok ih je njihov sin gledao. Sud u Los Anđelesu je doneo tzv. hitnu zabranu prilaska posle njenih tvrdnji.

 

Advokat njenog uskoro bivšeg supruga je najavio kontratužbu u kojoj se pominje agresivnost glumice, alkohol i korišćenje nedozvoljenih supstanci, a doveo je u pitanje i njen kredibilitet.

 

 

makonda-tracker