izgubio je apetit

Hteo da se ugoji 3, pa izgubio 10 kg: Momčilo Otašević drastično smršao nakon razvoda

0

Glumac Momčilo Otašević prolazi kroz teško životno razdoblje nakon razvoda, što je rezultiralo i gubljenjem kilograma.

Glumac je otkrio koje namirnice najviše voli da jede.
Glumac je otkrio koje namirnice najviše voli da jede.foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumac Momčilo Otašević i njegova supruga Jelena Perčin su početkom godine odlučili da stave tačku na svoj brak nakon pet godina ljubavi i dvoje dece.

 

Završetak jednog životnog razdoblja je uvek stresan, a na glumca je delovalo tako što je izgubio apetit, zbog brojnih obaveza došao do neredovnih obroka što je sveukupno rezultiralo gubitkom kilaže

 

Kako je Momčilo otkrio u razgovoru za Informer, veliki je emotivac, a da li sa tim ima veze i to što je Riba u horoskopu ne zna, jer ne veruje u horoskop, ali da je činjenica da je veoma emotivan. 

 

Ovom prilikom je otkrio da zbog glume i privatnih obaveza nije stizao da jede, a rezultat svega toga je 10 kilograma manje

- Imao sam 87 kilograma i razmišljao kako da se ugojim još tri, da bih imao kilažu koju želim. Ali umesto toga sam smršao, jer zbog čestih snimanja nemam vremena da jedem. U pauzama na setu uspem da pojedem samo pola porcije obroka, jer moram da se vratim na set. Onda onu drugu polovinu ručka koji ponesem sa sobom jedem u letu. Sakrijem se iza ćoška i s nogu pojedem - ispričao je Otašević za Informer.

 

Veoma vodi računa o ishrani, pa su obrok salate i povrće nešto što nosi sa sobom kada ima obaveze. 

 

- Kad već neredovno jedem, barem da se hranim zdravo. Obožavam ribu, jer potičem iz podneblja gde je ima u izobilju, pa je ona redovno na mom meniju. Prijaju mi laganiji obroci. Izbegavam gazirana pića, slatkiše i džank fud, jer posle takvih jela nemam energiju, samo mi se spava - ispričao je glumac.

 

Imao je u planu da počne i da trenira, ali još uvek nije realizovao tu ideju, iako je, kao i svaki roditelj dovoljno aktivan sa svojom decom, Mašom i Jakšom.

 

- Ne mogu da se nakanim da vežbam! Već peti put krećem na treninge, ali se uvek završi na tome da planiram da odem. Ali bez obzira na to što teretanu zaobilazim u širokom luku, imam redovne treninge sa svojom decom dok ih čuvam. Oni znaju dobro da me izmore. Ponekad mi budu psihički i fizički naporni, ali uživam u jurnjavi za njima, jer volim kad provodimo vreme zajedno- zaključio je Otašević.

 

makonda-tracker