otvoreno

Nazivaju je RAZARAČICOM BRAKA: Glumica se oglasila nakon tvrdnji da se poznati par razvodi zbog nje

0

Nakon što je osvanula informacija da je popularni glumac ostavio suprugu zbog koleginice, mlada glumica rešila je da progovori

Glumac Momčilo Otašević
Glumac Momčilo Otaševićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Crnogorski glumac Momčilo Otašević razvodi se od hrvatske glumice Jelene Perčin posle pet godina braka, javili su nedavno hrvatski mediji.


Krajem 2022, hrvatski Story je pisao da se pojavila informacija da je Momčilo u emotivnoj vezi s glumicom Anom Uršulom Najev, njegovom koleginicom iz Splita koja je navodno bila njegova i suprugina zajednička prijateljica i s kojom igra u seriji "Kumovi". Regionalni mediji idu tako daleko da tvrde da je Otašević ostavio suprugu zbog koleginice, a ona je sada rešila da se oglasi tim povodom.


Ona je sve negirala i istakla da ove tvrdnje "nemaju veze sa istinom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)


Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos – kazala je glumica za Slobodnu Dalmaciju. – To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebalo bi njih upitati za detalje.


Ana je napomenula da Momčilo Otašević ima dvoje dece, zbog čega smatra da je veoma važno da progovori.


Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama – istakla je glumica.


Ona je objasnila da je u vezu s Otaševićem dovedena isključivo zbog toga što trenutno sarađuju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)


– Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrepljenja, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za razvod mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom porodice i braka – izjavila je ona.


Kako je istakla, zbog dece uključene u priču joj posebno smetaju ovakve glasine.


Momčilo ima porodicu. Ja imam porodicu. U kojoj mi najbliži članovi boluju od ne tako bezazlenih stanja. Imam dve mlađe sestre koje odrastaju među decom za koju dobro znamo kako okrutna znaju biti, a kojima je sve dostupno i dopušteno – rekla je Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)


– U tome i jest srž problema i tuge ovog medijskog nagađanja bez razmišljanja o ikome samo kako bi se medijski prostor napunio i klikovi skupili. Zato smatram važnim da javnost zna istinu. Mislim da moja porodica i porodica mog kolege zaslužuju izvinjenje veličine saborske plate. No, ne očekujem ni to – iskrena je ona.


Podsetimo, Jelena Perčin nedavno je za hrvatsku "Gloriju" istakla da ne želi da laže, ali da ne bi delila detalje o razvodu.

 

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Jelena Perčin i Momčilo Otaševićfoto: Instagram, olicmom

Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece – istakla je ona.

 

 

makonda-tracker