bivša draga

"Nekad moram da poljubim koleginicu" Otašević pre braka bio u vezi sa ovom atraktivnom devojkom, a raskinuli su zbog...

0

Poznati glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin odlučili su da se razvedu nakon pet godina braka. 

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Otašević i Perčinova su u braku dobili dvoje dece, dvogodišnjeg sina Jakšu i ćerkicu Mašu koja ima četiri godine, dok Jelena iz prvog braka ima još jedno dete Lotu. Oni su se 2018. godine venčali u tajnosti u Crnoj Gori.

 

Na intimnoj ceremoniji bili su samo članovi porodice i bliski prijatelji, a sada, oko pet godina kasnije, obavestili su medije da se razvode.

 

- Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o razvodu. Svaki razvod je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - izjavila je za hrvatsku "Gloriju" Jelena i tako otkrila da će se razvesti od Otaševića.

 

Uskoro bivši supružnici nisu javno pričali o razlogu rastanka, tako da se ne zna zbog čega su se odlučili na ovaj korak, a Jelena kaže da će joj u ovim momentima dosta značiti podrška prijatelja.

 

 

- Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom ceo život i jako se dobro poznajemo. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno. Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, biće nekako... Nešto ću moći - zaključila je lepa glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

Crnogorski glumac je pre Jelene bio oko tri godine u vezi sa zanosnom Tinom Jovetić. Ni tada niko od njih nije javno izneo razloge za raskid, ali su mediji pokušali da nađu isti u izjavama koje je Otašević davao.

 

Tako su pojedini mediji zaključili da je uzrok prekida te ljubavi to što je Momčilo stalno bio u pokretu zbog posla. Naime, u tom periodu je živeo na relaciji Zagreb - Cetinje, pošto je radio na serijima „Zora dubrovačka“ i „Kud puklo da puklo“.

 

 

- Zbog posla kojim se bavim devojka s kojom sam u vezi mora da bude strpljiva i tolerantna. Moj posao je takav da na sceni ili u kadru ponekad moram da se poljubim s nekom koleginicom. Kao što muzičar ima violinu, meni je oruđe za rad moje telo. Očekujem tu vrstu razumevanja i tolerancije od svoje buduće devojke - izjavio je svojevremeno Otašević.

 

A onda je objasnio i zbog čega nema običaj da priča o emocijama,

 

- Nikada nisam voleo mnogo da govorim o emocijama, možda zato što rečima i ne umem najbolje da ih opišem. Kada svojoj dragoj želim da kažem i pokažem kako se osećam, onda izaberem neki od stihova Mike Antića.

 

 

makonda-tracker