bili su skladan par

Razvodi se glumac Momčilo Otašević: Nakon spekulacija, supruga OVIM REČIMA potvrdila navode o krahu braka

0

Momčilo Otašević i njegova supruga Jelena Perčin rešili su da se razvedu posle nepunih pet godina braka.

Momčilo Otašević
Momčilo Otaševićfoto: Ana Paunković

Poznati glumac Momčilo Otašević i njegova supruga Jelena Perčin rešili su da stave tačku na svoj brak nakon pet godina ljubavi i dvoje dece.

 

Jeleni je ovo bio drugi brak, a iako se već neko vreme šuškalo o navodnom rastanku, glumica je tek sad potvrdila glasine.

 

- Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o raskidu. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog dece. Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom celi život i jako se dobro poznajemo i verujemo jedni drugima - rekla je ona za Gloria.hr, pa potom dodala kako ovu odluku nije donela slučajno.

 

- Svi su znali da odluku nisam donela slučajno. Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila.

 

Njih dvoje su se, podsetimo, upoznali i zaljubili na snimanju serije "Zora dubrovačka", a venčali su se u maju 2018. godine u potpunoj tajnosti, u krugu porodice i bliskih prijatelja u Boki Kotorskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Momčilo je jednom prilikom otkrio da je svojoj supruzi pripremio neka romantična iznenađenja na venčanju. On se, naime, dogovorio da joj na klaviru sviraju njene omiljene pesme, dok su na sceni bile rasute latice ruža. Potom su otišli na piće u lokal gde su se upoznali i proveli najlepše trenutke, a nakon toga se jedrenjakom uputili na drugu lokaciju.

 

 

makonda-tracker