šta jesti za ručak?

Najbrža & najkremastija piletina sa sirom! Ručak koji se sprema u tren oka i toliko je slastan da ćete ga praviti stalno

0

Ako volite piletinu i sir, obavezno isprobajte ovaj krajnje jednostavan, a tako ukusan recept.

Piletina s kačkavaljem i paradajzom sprema se brzo i jednostavno
Piletina s kačkavaljem i paradajzom sprema se brzo i jednostavnofoto: Youtube Printscreen / Appetizing - Meat Recipes

Ako nemate ideju šta da pripremite za ručak, ova sjajna ideja za najkremastiju piletinu će vam se sigurno dopasti. Meso samo treba pomešati s ostalim sastojcima, zapeći uz dodatak sira i jelo je gotovo!


Sastojci:

 

 

  • 4 jaja
  • pola kilograma pilećeg filea
  • 400gr pavlake
  • 200gr kačkavalja
  • 1 veći paradajz
  • parmezan
  • so, biber, začini po želji

 

Priprema:

  1. Jaja i pavlaku umutite, pa pomešajte s piletinom naseckanom na kockice. Začinite i prebacite u vatrostalnu posudu.
  2. Prekrijte tankim kolutovića paradajza i pospite parmezanom ili drugim sirom po želji.
  3. Možete dodati i sitne kocke maslaca.
  4. Pecite oko 45 minuta na 220 stepeni ili dok ne vidite da je meso gotovo i sve lepo zapečeno

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kako se sprema rolovana piletina?

 

makonda-tracker