Ukoliko želite da obogatite vašu trpezu novim jelima onda će vam ovi predlozi poslužiti.
Možete je služiti sa pirinčem ili pire krompirom ili jednostavno bez ičega, samo sa parčetom hleba.
Sastojci:
- 300 g pilećeg filea
- 250 g šampinjona
- 30 g putera
- 150 g pavlake za kuvanje
- 50 ml vode
- 1 čen belog luka
- peršun
Priprema:
Meso isecite na tanke šnicle, posolite i pobiberite, pa propržite na ulju i puteru (15g).
Zatim izvadite meso, pa dodajte seckane pečurke i preostali puter (15 g).
Kada se pečurke ukrčkaju sipajte pavlaku za kuvanje i vodu.
Posolite i pobiberite, pa posle nekog vremena vratite meso. Na kraju dodajte seckani beli luk i peršun i kuvajte još par minuta, prenosi Stvar Ukusa.
( Glossy )