idealno za dan zaljubljenih!

Ne može LAKŠE i JEDNOSTAVNIJE: Fantastičan trik za pravljenje torte u obliku SRCA — bez kalupa

0

Ako želite da napravite tortu u obliku srca za svoju voljenu osobu ili samo da iznenadite nekog, imamo jednostavan trik pomoću kog ćete to izvesti i bez kalupa!

foto: etorres/Shutterstock
foto: etorres/Shutterstock

Stiže nam Dan zaljubljenih, a idealan način da obradujete voljenu osobu jeste da napravite nešto kreativno i od srca... A put do nečijeg srca tako često je preko stomaka!

 

Kupovina poklona uvek je opcija, ali ako želite da napravite nešto posebno i originalno, pa i da pokažete svoju veštinu u kuhinji nekim romantičnim receptom, zašto ne biste napravili tortu u obliku srca? Nije samo romantično, već i superukusno, a u vašem poklonu možete uživati i zajedno!

 

 

Da biste napravili tortu u obliku srca, nije vam potreban kalup ili posebna veština i umeće u kuhinji. Svoju omiljenu tortu, zapravo, možete prilagoditi tako da ona bude u ovom obliku, a za to su vam potrebne dve kore: jedna okrugla i jedna četvrtasta.

 

Svoj omiljeni recept za kore prilagodite tako da ih ispečete dve (u dva različita pleha, okruglom i četvrtastom). Naravno, kore treba da budu iste debljine i pripremljene od iste smese.

 

Kada ih ispečete, okruglu koru isecite na pola, pa te polovine stavite na dve susedne ivice četvrtaste kore. Dobijate oblik srca!

 

Torta u obliku srca
foto: Youtube Printscreen / Cookies Cupcakes and Cardio

Tako lako i jednostavno, a zanimljivo!

 

Tortu ukrasite po želji filom, a možete i običnim šlagom i voćem...

 

Za šta god da se odlučite, sigurno će biti maštovito i kreativno.

 

 

 

makonda-tracker