Ako vam se prijeo ukusan slaniš, obavezno isprobajte ovu tortu od tost-hleba i zanimljivog kremastog namaza
![ilustracija](/data/images/2021/03/16/11/318237_shutterstock-685054432_ff.jpg?ver=1636573734)
Bilo da pripremate slavu ili ste ljubitelji slanih đakonija, isprobajte ovu slanu tortu od tost-hleba i zanimljivog namaza.
Sastojci
- 1 tost hleb
- 3 čaše pavlake
- 300 g majoneza
- 150 g šunke
- 8 kiselih krastavčića
- 100 g kačkavalja
- 3 kuvana jaja
- dve kašike kečapa
Priprema
Prvi fil pravite tako što ćete pomešati 100 g majonez, 1 pavlaku, naseckanu šunku i kečap.
Drugi fil: 100 g majoneza i jedna pavlaka sa 3 krastavčića.
Treći fil: preostali majonez, pavlaka, krastavčicći i rendana kuvana jaja.
Pređajte 6 parčića tost-hleba, pa premažite prvim filom. Ređajte tost, pa drugi fil, pa preostali tost i treći fil.
Dekorisati rendanim kačkavaljem.
( Glossy )