icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

RECEPT

SLANA TORTA KOJU ĆETE OBOŽAVATI: Najlepše predjelo sa šunkom i kuvanim jajima, gotovo za samo 15 MINUTA!

Podeli:

Koliko god da smo racionalno kupovali za uskršnje praznike, hrane nekako uvek preostane, a kuvana jaja su ono što nam najčešće pretekne s praznične trpeze.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iskoriste ih i jednostavno napravite slanu tortu koju će svi ukućani obožavati.

 

Sastojci:

 

2 tost hleba

5 kiselih pavlaka

500 g majoneza

100 g kečapa

500 g šunke

300 g kačkavalja za rendanje

15 kiselih krastavčića

10 kuvanih jaja

 

Priprema:

 

Pomešajte pavlaku i majonez i time filujte "koru" koje čine kruške tosta poredjane na tacnu. Potom ređajte isečena jaja i krastavčiće isečene na kolutove. Drugi red tosta premažite sa obe strane s mešavinom majoneza i pavlake, pa ređajte krastavčiće, šunku i sipajte kečap preko. Postupak ponovite dok imate materijala. Na zadnji red tost hleba premažite mešavinu pavlake i majoneza i ukrasite peršunom.


 

 

Inicijalizacija u toku...