Svi će je posebno voleti
Kikiriki puter mousse krema
Ubacite u posudu kikiriki puter i malo ga podgrejte u mikrotalasnoj (ako je potrebno) tako da bude kremast.
Dodajte šećer u prahu i dobro izmešajte kašikom.
U malu šerpicu ubacite kašičicu želatina, prelijte kašikom vode i ostavite da nabubri 10-ak minuta. Za to vreme umutite slatku pavlaku, ali vrlo kratko, tako da ostane mekana. Oprez kod mućenja slatke pavlake da je ne biste premutili, jer će se pretvoriti u puter. Napomena: slatka pavlaka mora biti mlečna (ne biljna), sa 36% mlečne masti.
Kada je želatin nabubrio, podgrejte ga na šporetu da se otopi i ulijte ga u kikiriki puter pa dobro izmešajte. Odmah potom dodajte mekano umućenu slatku pavlaku i sve dobro sjedinite kašikom u glatku kremu. Ona će na početku biti mekša (tako treba), ali će se stegnuti nakon hlađenja u frižideru.
Ohlađenu brownie podlogu stavite na odgovarajući tanjir i stavite okolo obruč od kalupa. Obruč je obavezan.
Na podlogu odmah izlijte kikiriki puter mousse kremu i lepo poravnajte špatulom. Stavite u frižider dok pripremate drugu kremu.
Vrh torte možete dekorisati svežim voćem ili orasima i lešnicima.