manifestacije

Neka 2023. donese BAŠ SVE što ste želeli! Rituali kojima ćete prizvati NAJBOLJU GODINU U SVOM ŽIVOTU

0

Kako prizvati godinu koju ćete pamtiti samo po najlepšim stvarima?

foto: Impact Photography/Shutterstock
foto: Impact Photography/Shutterstock

Nova godina je prilika za novi početak, a ako verujete u manifestacije i zakon privlačenja, postoji mnogo načina da iskoristite ovaj period!

 

Licencirana savetnica za mentalno zdravlje Kristin Gutijerez, autorka knjige I Am Diosa, sastavila je nedavno spisak jednostavnih rituala za manifestovanje srećne i blagodetne godine.


Kada u svom život unesete promene, čak i one najsitnije, počinjete da živite životom koji vam je namenjen – kaže ona i predlaže sledeće.

 

  • Odgovorite na najvažnije pitanje


Kristin Gutijerez savetuje da uzmete olovku i papir i pokušate da odgovorite na pitanje "Šta moja duša zaista želi u narednoj godini?".


Neke se reči izliju bez cenzure i mnogo proračuna.


Ne razmišljajte previše, samo pustite osećanja da vas nose – kaže ona.

 

  • Kanališite svoju unutrašnju boginju

 

Kupka, Kupka za manifestaciju, Mesečeva kupka
foto: Kryvenok Anastasiia/Shutterstock

Rituali kupke veoma su važni za manifestacije. Gutijerezova savetuje da se pre ponoći počastite kupkom od gorke soli za pročišćenje, latica ruža za ljubav prema sebi samom i malo mleka ili meda za negu. Dok uživate u toploj vodi, Kristin savetuje da kažete:


Ja sam voljena. Ja sam vredna. Ja sam dostojna. Ja sam božanstvo. Ja sam otvorena za blagoslove koji me čekaju.

 

  • Oblikujte prostor


Odaberite posebno mesto u svom domu koje će uvek služiti potrazi za sopstvenim mirom. Bez obzira na to da li se molite, meditirate ili samo se bavite stvarima koje vam prijaju, ukrasite ovaj kutak dragim predmetima poput dragocenih uspomena i fotografija, kao i simbolima svega što želite da vas dočeka u narednoj godini.


Simboli omogućavaju podsvesti da brže unese ove stvari u vaš život – kaže Gutijerezova.

 

Meditacija
foto: fizkes/Shutterstock
  • Oslobodite se

 

Na parčetu papira, napišite šta je ta najveća stvar koja vas koči u životu i na bezbedan način spalite papir. To može biti vaš problem sa samopouzdanjem, loša komunikacija s drugima, manjak hrabrosti...


Recite: "Odlazi, puštam te. Oslobađam se. I pozdravljam novo". Taj čin bukvalnog puštanja je vrlo snažan za novi početak – poručuje Gutijerez.

 

  • Izaberite svoju reč


Vaša "tematska reč" za 2023. godinu trebalo bi da bude nešto što sumira energiju koju želite sebi za naredni period, poput "spremnost" ili "veselje".


Stavite je na svoj skrinsejver, zalepite je na frižider, ponavljajte je kao mantru – kaže Karolin. – Osećaćete se odgovornima.

 

 

makonda-tracker