PRELEP DAN

ZA NAJLEPŠI POČETAK NOVE GODINE: Nekoliko saveta kako da provedete predivan PRVI JANUAR

0

Većina bira da provede prvi dan nove godine u krevetu! Ipak, savetuje se da odmah danas krenete sa novogodišnjim odlukama i aktivnostima.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ručak sa porodicom, vežbanje, čitanje knjige... Koju god aktivnost odabrali, trudite se da slavite ulazak u novu godinu!

 

Volontiranje

 

Počnite novu godinu s dobrim delom ― volontirajte. Osećaćete se dobro kakvo god volonterstvo bilo u pitanju. Čišćenje parkova ili plaža, sađenje biljaka ili bilo što drugo što vas interesuje možete raditi već prvog dana.


Gledanje filmova i serija

 

Idealno je vreme da odgledate sve serije i filmove koje niste uspeli u toku godine. Udobno se smestite, "naoružajte" se ukusnom hranom i uživanje može da počne!

 

Šetnja

 

Ukoliko niste tip koji voli da sedi u kući, dobro se obucite i krenite u dugu, opuštajuću šetnju. Bilo da je park, reka, šuma ili centar grada, prijaće vam da posle alkohola i velikih količina hrane, razmrdate mišiće i udahnete svež vazduh.

 

Večera

 

Ako ste se ipak odlučili za opciju da prespavate ceo dan, pozovite porodicu i prijatelje na večeru. Proslavite taj prvi dan nove godine i druženjem napunite energiju za radni dane koji vas čekaju.


Vreme za sebe

 

Ispecite omiljeni kolač i napravite kupku. Maske za lice, za kosu, piling tela, nega kože... Možete ceo dan da iskoristite za spa kod kuće

 

 

makonda-tracker