put do sreće

Za uspeh i blagostanje u 2023. uradite ove 3 stvari: Vraćanje dugova nije najvažnije, dobro obratite pažnju

0

Da biste u godini koja je pred vama bili uspešni i srećni potrebno je da u staroj rešite neke stvari. Evo o čemu je reč 

foto: Shutterstock / Fit Ztudio
foto: Shutterstock / Fit Ztudio

Ukoliko želite da u Novu 2023. godinu uđete u što boljem raspoloženju potrebno je da u staroj godini uradite neke stvari i rešite se probleme koji vas muče.

 

Evo kako da se što bolje osećate i budete srećniji u godini koja je pred vama.

 

 

Dugovi

 

Ovde se ne misli na finansijske dugove, već na obećanja koja ste dali, ali do sada iz nekog razloga niste ispunili. Takve dugove treba da otpišete do kraja 2022. godine.

 

Takoše, neophodno je da ispunite ranije data obećanja kako biste rasterećni ušli u novi period. Ukoliko se za to ukaže prilika, rešite se i novčanih dugova, jer ćete tako sebi dati šansu da bolje raspolažete novcem i ulažete u lični razvoj. Ovo vam garantuje priliv motivacije i sreću u finansijskim i radnim oblastima.

 

Posao, Student, Poslovna žena, Uspeh, Učenje, karijera
foto: Profimedia

 

Možemo se podsetiti i oproštaja koje dugujemo drugim ljudima, onima koje smo povredili, uvredili ili razočarali. Takođe, važno je da oprostite i sebi i da sa mnogo volje i ljubavi u svom srcu zakoračite u 2023.

 

Zavist

 

Negativne emocije u vama mogu da budu ozbiljna kočinca pri daljem napretku. Zavist je jedna toksična emocija koja truje srce i izjeda vas, sprečava vas da rastete i budete spremni za razvoj. Svi koji osećaju neki oblik zavisti, važno je da se pre 2023. ovoga oslobode.

 

Ne poredite sa drugima, gledajte sebe, ne dozvolite zavisti da bude prepreka ka uspehu na svim životnim poljima. 

 

Ljubomora, Drugarice, tračevi
foto: Shutterstock

 

Neizvesnost

 

2023. će verovatno biti vreme kada ćemo svi morati da uložimo sve napore da postignemo svoje ciljeve. Zvezde i planete će biti raspoređene tako da će nam se otvoriti nova vrata, ali bez samopouzdanja naše mogućnosti i šanse za uspeh se smanjuju.

 

Vreme je da verujete u sebe i da ništa nije nemoguće. Čak i kada ne uspete, svaki vaš pokušaj je vredan divljenja. Imate tu pokretačku energiju u sebi, probudite je. 

 

 

makonda-tracker