IDEALNA PRED LETO

Izgubite 5 KG za samo 7 DANA: Brza DIJETA izbacuje toksine, vodu i topi masti, TELO ĆE SE PREPORODITI

0

Ovaj plan ishrane može da pomogne da izgubite pet do sedam kilograma za sedam dana
 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sedam dana dijeta predlaže da jedete hranu iz različitih grupa namirnica. Ova dijeta obećava veći gubitak težine za kraće vreme u poređenju sa bilo kojom drugom dijetom.


Uz ovakav režim ishrane tope se masti, a postoji i niz drugih zdravstvenih prednosti, poboljšava se varenje, poboljšava se sposobnost tela da kasnije brže i lakše sagoreva masti.

 


Ova dijeta se pokazala korisnom za većinu ljudi koji su je sledili. To je zato što ishrana uključuje povrće i voće, koji imaju malo kalorija. Dijeta čak sadrži i hranu sa negativnim kalorijama, onu kojoj je potrebno više kalorija da se probavi od onoga što vam daje.

 

Namirnice takođe su dozvoljene imaju puno vode. Dijeta se može praktikovati više puta, ali sa razmakom od pet do sedam dana između.

 

Dijeta
Dijetafoto: Shutterstock

 

Evo plana ishrane koji se prati u planu ishrane:

 

Prvi dan

 

Bilo koje voće osim banane. Voće možete jesti koliko god puta želite. Dinje se preporučuju jer imaju puno vode i pomažu da se lako izgubi težina.

 

Dinja
Dinjafoto: Profimedia

 

Drugi dan

 

Možete jesti bilo koje povrće u kuvanom ili sirovom obliku koliko god puta želite. Međutim, konzumirajte krompir srednje veličine tokom doručka sa jednom kašičicom maslaca sa niskim sadržajem masti.

 

Treći dan

 

Osim banana i krompira, možete jesti svo voće i kuvano/sirovo povrće ceo dan.

 

Četvrti dan

 

Četvrtog dana se konzumiraju samo banane i mleko. Idealno je šest do osam velikih banana sa tri čaše obranog mleka.

 

Banane
Bananefoto: Shutterstock

 

Peti dan

 

Piletina/riba (280 grama) sa šest celih paradajza. Vegetarijanci mogu da jedu smeđi pirinač ili svježi sir umesto mesa. Povećajte unos vode.

 

Šesti dan

 

Neograničen broj povrća (idealno spanać), ali bez krompira. Vegetarijanci mogu jesti smeđi pirinač ili svježi sir, dok ne-vegetarijanci mogu jesti piletinu/ribu (280 grama). Imajte puno i puno vode.

 

Piletina
Piletinafoto: Instagram

Dan sedmi

 

Smeđi pirinač/pola čapatija, voćni sok, voće i povrće se mogu konzumirati ovog dana.


Savet

 

Morate hodati 45 minuta svih ovih sedam dana. Izbegavajte bilo kakvu rigoroznu rutinu vežbanja ako se osećate slabo.

 

Treba izbegavati pasulj, zaslađivače i visokokalorična pića. Možete popiti biljni čaj ili crnu kafu, ali bez dodatka bilo kakvog zaslađivača.

 

 

makonda-tracker