privlačenje novca

Mali novogodišnji rituali: Evo kako da u svoj dom privučete sreću, obilje i BOGATSTVO

0

Krajem godine mnogi će primeniti najjednostavnije rituale kojima se privlači novac, a ništa vas ne košta da probate

foto: Kamil Macniak/Shutterstock
foto: Kamil Macniak/Shutterstock

Ulazak u novu godinu mnogima je šansa za novu sreću i privlačenje pozitivne energije. Da biste to uraditli, već u novogodišnjoj večeri opremite se bojama i predmetima za koje se veruje da donose blagostanje, izobilje i novac.

 

Obavezno pogledajte i običaje zbog kojih će vam godina biti ispunjena srećom.

 

 

Evo šta ne bi trebalo da izostavite kako biste privukli bogatstvo u svoj dom u narednoj godini...

 

  • Crvena boja

 

Kako biste privukli sreću na svim poljima, za Novu godinu valja nositi crvenu odeću, možete poneti i neki aksesoar u toj boji, kao i crvene cipele.

 

Nova godina, Provod, Žurka, Devojka, Devojke, Izlazak
foto: Shutterstock

 

  • Novčanik

 

Veruje se da novčanik treba biti crvene boje, koja će privući dobru energiju, a kupovina novog novčanika treba da privuče i novac! Novčanik obavezno napunite, novac rasporedite po vrednosti, izbacite sve papiriće i račune, a na jednom papiru napišite svoj srećan broj i stavite ga u novčanik.

 

  • Novac

 

U mnogim zemljama novcem se različito manevriše u novogodišnjoj noći kako bi se privuklo još više istog. Neki stavljaju novac pod tepih, jelku kite njime, a neki ga čak bacaju po kući, uz verovanje da se tako privlači bogatstvo. Novac ne pozajmljujte pred Novu godinu, jer to znači da ćete nekome davati ili isplaćivati novac tokom cele godine.

 

Novac, Bogatstvo, Horoskop, Novčani horoskop
foto: Shutterstock

 

  • Voće

 

Činija voća simbolizuje bogatstvo. Postavite je na sredinu stola i neka se u njoj obavezno nađe pomorandža, simbol prosperiteta.

 

  • Ogledalo

 

Naspram činije s voćem postavite ogledalo, i to kako bi se udvostručila moć izobilja. Pazite da se ulazna vrata ne vide u ogledalu.

 

 

makonda-tracker