za party devojke

Šta obući za Novu godinu? Tamara Kalinić ima najzabavniju ideju koju smo videli ovih dana

0

Boja, dizajn, dužina, detalji... Baš sve na ovom komadu odeće poručuje da je savršen za devojku koja će u 2022. godinu zakoračiti plešući... i nastavlja da đuska do zore!

foto: Instagram
foto: Instagram

Najpoznatija srpska influenserka i jedna od najpopularnijih na svetu u ovom poslu bez sumnje je Tamara Kalinić, svačija omiljena trendseterka, koja ne može da omane ni u jednoj prilici. Bilo da šeta ulicama Beograda, iz prvih redova prati revije na Nedelji mode u Milanu ili pozira na crvenom tephu u Kanu, naša Tamara je na visini modnog zadatka, pa smo jedva čekali da vidimo šta nam sprema u prazničnim danima.


Iako je pandemija virusa korona poremetila party sezonu, koja obično nastupa krajem decembra i početkom januara, Tamara je ušla u odgovarajuće raspoloženje i spremna dočekuje dane pred nama.

 

Spremna sam da spavam duže i provedem noći u šljokičastim haljinama — poručila je ona.


Ona je na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju modela toalete koja ju je očarala, a u pitanju je mini-haljina svetlozelene boje koju potpisuje milanski brend The Attico.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Komad koji je toliko oduševio čuvenu Srpkinju da je podelila više fotografija i snimak na kojima ga nosi jeste naizgled obična haljina za noćni provod čija cena iznosi čak 1.1760 evra. Prekrivena je šljokicama u obliku diska i zabavan "obrt" u dizajnu koktel-haljina, a ono što se ne vidi od mnođštva svetlucavih detalja jeste da je napravljena od 100 % svile, dok je postavljena viskozom. Ovaj zabavan večernji model vezuje se oko vrata i ima izrez U-oblika, a poseban detalj jeste šlic koji dodatno vizuelno produžava noge.


Tamara je napre podelila fotografije na kojima pozira u ovoj toaleti na balkonu s pogledom na Ajfelov toranj, da bi dva dana kasnije objavila simpatičan snimak čija je glavna zvezda upravo ova haljinica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Kad završiš posao u pet i zvanično započneš prazničnu sezonu u šest — napisala je influenserka.

 


 

makonda-tracker