(foto)

Jedan detalj će mu dati dušu: Mišel Fajfer ima SJAJNU, kreativnu (i BESPLATNU) ideju za pakovanje poklona

0

Vreme je praznika, a ako još niste upakovali svoje poklone, možete se poslužiti trikom slavne Mišel Fajfer

Mišel Fajfer
foto: Profimedia

Ako još uvek niste kupili novogodišnje poklone (ili ste ih kupili, ali i dalje samo stoje na polici), slavna glumica Mišel Fajfer ima odličan predlog kako ih možete upakovati — osim u standardan ukrasni papir. S druge strane, ako još niste rešili šta da kupite svojim dragim ljudima, evo kako odabrati savršen poklon prema karakteristikama horoskopskog znaka.

 

Iako materijalne stvari, naravno, nisu najvažnije, uvek je lepo obradovati nekoga sitnicom u vreme praznika, a isto tako i dobiti poklon. Kada ga pride lepo i upakujete, šaljete utisak da ste se potrudili kako biste nekome ulepšali dan i to je ono što je važnije od samog poklona.

 

 

Mnogi vole da ispolje kreativnost tako što će sami pakovati poklone i fino ih ukrasiti, a mnoštvo ideja možete naći na Pinterestu ili Instagramu.

 

S druge strane, većina predloga osmišljena je tako da poštuje eko-pravila i solidarnost s prirodom, a time se vodila i Mišel Fajfer.

 

 

Ona je svoje poklone ove godine zapakovala u višak tkanine koja joj nije potrebna. Tako joj je pronašla novu svrhu i izgleda odlično! Mišel je dala mašti na volju, pa je upakovala svoje poklone u crvenu i sivu tkaninu, pa svezala mašnicu na vrhu poklona. 

 

Glumica je dodala i da se odlično zabavila, a ovako su izgledali pokloni koje je Mišel namenila porodici:

 

 

makonda-tracker