iskreno

Tako je izgubila 15 kilograma: Najzgodnija devojka na svetu otkrila u čemu je njen trik i jutjuberke je već kopiraju

0

Devojka koja se često proglašava lepoticom savršenog tela ne krije svoje tajne

Manekenka Lori Harvi
Manekenka Lori Harvifoto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka manekenka i preduzetnica Lori Harvi (26) jedna je od ličnosti koje su obavezne gošće na najprestižnijim holivudskim događajima, a sve veću popularnost ima i na društvenim mrežama.


To joj nije stiglo slučajno – iza Lori je naporan i vredan rad, iako joj je svakako od pomoći bila činjenica da ju je kao malu usvojio poznati voditelj i komičar Stiv Harvi, za kog se njena majka udala nakon što je ostala sama sa ćerkom.


Iako je imala odličnu početnu poziciju, Lori je vredno radila na sebi, a kao mala je maštala da jednog dana u konjičkim sportovima predstavlja SAD na Olimpijskim igrama. U tome ju je sprečila povreda, pa je Lori bila prinuđena da pronađe novi poziv.

 

Manekenka Lori Harvi
Manekenka Lori Harvifoto: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Ispostavilo se da je to modeling i da će joj i te kako ići od ruke. Otkako je 2015. sklopila prve ugovore s modnim agencijama, radila je najpoznatije kuće kao što su Dolce & Gabbana, Michael Kors, Valentino itd. Pojavljivala se u muzičkim spotovima, šetala pistom, slikala se u kampanjama, ali je rešila i da pokrene i sopstveni brend. Tako je 2021. pokrenula liniju kozmetičkih proizvoda nazvanu SKN by LH.

 

Danas Lori Harvi na društvenim mrežama neretko nazivaju ženom koja ima najsavršenije telo na sveu, devojku idealnih mera, nazgodnijom na planeti itd, ali je ona više puta pričala o tome da je često imala probleme s viškom kilograma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)


Prošle godine su je mnogi osudili kada je ispričala da je liniju koju je pokazala na Met gali dobila zahvaljujući kalorijskom deficitu i unosu svega 1.200 kalorija dnevno. Ipak, Lori je na Tik Toku ispričala da je tajna njenog zategnutog stomaka na prvom mestu – pilates.


Kako je objasnila, ona je bila nezadovoljna svojim izgledom, pa je rešila da promeni način na koji trenira i rutini je dodala pilates, prateći bespogovorno instrukcije. On joj je, međutim, samo pomogao da sve ubrza, dok je na prvom mestu sigurna da je njeno mršavljenje rezultat kombinovanja različitih tehnika.


Dosledno sam praktikovala pilates tokom čitave prošle godine. Uz kalorijski deficit i 5-6 kardio treninga nedeljno, ponekad i dvaput dnevno, uspela sam da izgubim 15 kilograma – rekla je ona.

 

Lori Harvi na Vanity fair žurki nakon dodele Oskara
Lori Harvi na Vanity fair žurki nakon dodele Oskarafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ako samo radite pilates, nećete smršati. To će vam samo datu duge i izvajane mišiće – napomenula je Lori.


Manekenka je svesna da njen način vežbanja i ishrane može nekome delovati pomalo ekstremno, ali ističe i da je njoj odgovarao.

 

Nakon što je Lori Harvi izjavila da joj je pilates promenio život, internet pretraga ovog pojma je značajno skočila u Americi, a nekoliko jutjuberki ispričalo je da je probalo njen metod i da je već nedelju dana kasnije bilo očigledno da deluje.

 

 

  • Šta je pilates?


Takozvani metod pilates predstavlja sistem vežbi koji je osmislio Jozef Pilates na početku 20. veka.

 

On ima za cilj da u isto vreme razvija specifičnu mišićnu snagu i fleksibilnost mišića i zglobova, a rezultat je optimalna telesna uravnoteženost.

 

Zahvaljujući tome, telo je tonirano, mišići izduženi, a sve zajedno dovodi do smanjenja stresa, boljeg držanja i većeg zadovoljstva zdravljem i izgledom.

 

Lori Harvi na Vanity fair žurki nakon dodele Oskara
Lori Harvi na Vanity fair žurki nakon dodele Oskarafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

 

makonda-tracker