probajte i vi!

Za MINUT potroši 15-20 kalorija: Trik Adrijane Lime za superbrzo mršavljenje je zabavan i efikasan

0

Kako je Adrijana Lima smršala posle trećeg porođaja? Njen metod je, zapravo, vrlo popularan i daje sjajne rezultate.

Adrijana Lima blista posle trećeg porođaja
Adrijana Lima blista posle trećeg porođajafoto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Brazilska manekenka Adrijana Lima donela je krajem prošlog leta na svet svoje treće dete, a tokom trudnoće i nakon porođaja trpela je mnogo negativnih komentara na račun svog izgleda.


Nekada najpoželjnija žena planete i lepotica koja je najduže bila Viktorijin anđeo od početka karijere je oduševljavala izgledom, a kada je sa verenikom Andreom Lemersom čekala sina Cijana često se o njenim fotografijama pisalo i pričalo na drugačiji način.


Pisalo se da se manekenka izobličila, da je duplirala telesnu težinu, da je njenoj manekenskoj karijeri odzvonilo... Međutim, Adrijana, koja je nedavno ponovo zaštitno lice brenda Victoria's Secret, sada je svima pokazala da je ona stara!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)


Brazilska zvezda modelinga u svakoj prilici dobija komplimente, a sada je pokazala na koji način joj je uspelo da se reši kilograma stečenih u trudnoći.

 

Ona, s obzirom na svoj posao i brigu o opštem zdravlju, čitavog života vredno vežba, a nedavno je pokazala da joj je ovih dana omiljeno – preskakanje vijače!

 

Šta se sve dobija preskakanjem vijače?


Ova vežba, pored toga što je zabavna, jedna je od najpopularnijih kardio caka za mršavljenje.


Ona je omiljena jer je lako izvode i početnici, ne zahteva skupu opremu i teretanu, kao ni previše prostora, a vrlo je efikasna – Elite SRS piše da se za jedan minut preskakanja vijače sagori od 10 do 15 kalorija, odnosno da se tokom petnaestominutnog vežbanja gubi 250-200 kalorija!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)


Toliko je preskakanje vijače delotvorno da je Američko udruženje za srce pokrenulo događaj po imenu "Preskoči konopac za srce", a u pitanju je važba koja koristi "aerobni metabolizam", kao i ostale u kardio programu.

 

Aerobni metabolizam je hemijski proces tokom kog tela dobija energiju sagorevanjem masti, ugljenih hidrata i aminokiselina u kiseoniku.

 

 

makonda-tracker