izenadićete se

U trudnoći se ugojila 20 kg, pa za 2 nedelje skinula sav višak: Kako je Saška Veselinov smršala nakon porođaja?

1

Mlada mama pokazala je da je u top formi, a otkrila je i kako se rešila kilograma nakupljenih tokom trudnoće

foto: Instagram / saskaveselinov
foto: Instagram / saskaveselinov

Voditeljka Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je nepunih mesec dana od porođaja počela da deli fotografije na kojima se jasno vidi da je u super formi. 

 

Ona je više puta davala pratiocima priliku da je pitaju šta je to što ih interesuje, a mnoge mame su od nje tražile savete za mršavljenje.

 

Saška se nije libila da odgovori na njihova pitanja, a otkrila je i da se tokom trudnoće ugojila 20 kilograma, kao i da joj je veliki problem predstavljala nakupljena voda u nogama, koja joj je zadavala strašne muke.

 

 

Ipak, kako se porodila tako su i kilogrami otišli, a sa njima i sav višak vode. Takođe, ona je rekla i da planira da se tom problemu posveti čim se za to ukaže prilika, ali i da je jedva dočekala da se malo oporavi kako bi ponovo počela da vežba. 

 

Nakon porođaja joj je ostao još mali broj kilograma pa je odlučila da se i sa njima odmah obračuna. Ona je otkrila kako se hrani, ali i zbog čega je odlučila da na neko vreme izbaci iz ishrane šećer, meso i drugu hranu koja opterećuje organizam.

 

Saška Veselinov otkrila kako je smršala nakon porođaja
Saška Veselinov otkrila kako je smršala nakon porođajafoto: Instagram / saskaveselinov

 

- Pre malo više od godinu dana, predložila sam Đoletu da mesec dana budemo na detoks režimu, da izbacimo meso i mlečne proizvode (koje ja retko kad konzumiram inače) i slatkiše. Razlog moj je bio jer sam bila redovna na treninzima ali nisam uviđala neku promenu, bila sam naduta i bez energije. Radila sam i test kako bih saznala na koju sam hranu intolerantna, pa sam krenula da pratim kako se osećam kada pojedem neku namirnicu sa spiska - otkrila je Saška. 

 

Uz pomoć tog detoksa kilogrami su krenuli da idu dole i Saška je bila zadovoljna rezultatima. Uprkos tome što je beba mala i što je oko nje dosta obaveza Saški su treninzi u teretani veoma važni, a čini se da je ljubav prema vežbanju i zdravom načinu nasledila od majke.

 

Saška Veselinov ima najjaču podršlu u teretani
Saška Veselinov ima najjaču podršlu u teretani foto: Instagram / saskaveselinov

 

Saška je podelila i jednu fotografiju na svom storiju na kojoj ponosno piše:

 

- Aleksandre, kakvu babu imaš.

 

S obzirom na to kakav odnos Saška ima sa svojom majkom, koja joj je kao najbolja drugarica, pretpostavljamo da se na fotografiji iz teretane nalazi upravo ona. 

 

Saška je takođe otkrila i kako se sada hrani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAASH (@saash.official)

 

- Kada sam se porodila, prvih nekoliko nedelja nisam imala apetit, valjda sam imala dosta zaliha iz prethodnih dana. Sada treniram svakog dana - kaže Saška.

 

Odlučila je da krene stopama Jelene Đoković pa je odlučila da se hrani vegetarijanski.

 

- Takav način ishrane najviše prija mom telu - objasnila je i dodala da je čak prešla i na autofagiju.

 

 

 

makonda-tracker