otvoreno

Bez ustezanja progovorila o bivšoj snajki: Tamara Jarić otkrila u kakvim je odnosima sa Adrijanom Limom

0

Sestra Marka Jarića uspešno se bavi modom već dugi niz godina, a čini se da savet ume da traži i od bivše snajke. 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sestra proslavljenog košarkaša Marka Jarića, Tamara Jarić kako i sama navodi ostala je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom njenog brata Adrijanom Limom. Njih dve se kada god imaju vremena vole da zajedno popiju kafu. 

 

Podsetimo da se Tamara već godinama bavi modnim dizajnom, a svoje delo je proširila i van granica Srbije. Ona trenutno živi na relaciji Italija-Amerika-Srbija i kako se čini dobro joj ide balansiranje obaveza. 

 

 

Gostujući u emisiji "Chit Chat", Tamara je otkrila da je vezana za brata i da se ume da se konsultuje sa njim i kada su u pitanju neki njeni novi modni izazovi, a kratko se osvrnula i na odnos sa manekenkom Adrijanom Limom i koliko su se družile dok je bila u braku sa njenim bratom:  

 

 Mi smo se tada intezivno družile, znala je za ono što radim, interesovala se. Jako joj je bilo zanimljivo zašto sam odabrala baš održivu modu. Često smo razgovarale i uvek me je savetovala, ali jedan od njenih najznačajnijih saveta jeste biti svoj, imati stav i uvek imati poruku. Dešava mi se da odlutam što se tiče kreativnosti, pa volim da čujem druge ljude, pogotovo Adrijanu koja je jako uspešna tako da sam usvajala savete koje mi je davala. Ipak, sama sam sebi najgori kritičar, pa nastojim da mi svaka sledeća kolekcija bude bolja od prethodne — ispričala je Tamara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric)

 

Na pitanje da li su često u kontaktu i da li održavaju dobre odnose, Tamara je za Glossy krajem prošle godine otkrila da žali što se zbog pandemije ne viđaju onako često kako bi želele.

 

Jeste, samo se, nažalost, ne viđamo zbog korone, ali nadam se da ćemo se uskoro družiti.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

O tome koliko su bliske i da među njima nema zabranjenih tema Tamara govori otvoreno:

 

Mi smo bliske, to je spontano, kao dve dobre prijateljice. Nema u razgovoru nikakvog šablona. Ako joj se nešto desi, ona će mi reći, i ja isto tako — otkrila je Tamara.

 

 

 

makonda-tracker