ISPROBAJTE

Jednostavno je i nadohvat ruke, a svi to radimo POGREŠNO: Adrijana Lima otkrila TAJNU NEGOVANE KOŽE LICA

0

Adrijana Lima je simbol lepote, a neretko je u centru pažnje kao trudnica sa specifičnim kreacijama koje nosi na crvenom tepihu.

foto: epa-efe, CAROLINE BREHMAN
foto: epa-efe, CAROLINE BREHMAN

Adrijana Lima je jedan od najpoznatijih modela i jedna od najlepših žena na svetu. Njen izraz lica i negovan izgled uvek privuku pažnju.

 

Besprekorni ten i blistava koža su ono što krasi manekenku, a ona je sada otkrila i svoju uobičajenu rutinu koja je prilično jednostavna i iznenadiće vas.

 

- Trik koji sam naučila je da kada perete lice, ne koristite vodu iz lavaboa. Koristite vodu koja je prečišćena ili iz flaše. To je voda koju želite da koristite na svom licu - a ne vodu sa česme jer je puna hemikalija i podstiče bakterije. Postoji i mašina koju možete da nabavite koja filtrira pH vrednosti - ispričala je Lima.

 

Poznato je da ona oduvek pristupa lepoti tako da prvo brine o zdravlju, a svoje navike želi da prenese i svojoj deci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

- Uvek želim da dam primer svojoj deci kako treba da vode računa o sebi – ne samo spolja, već i iznutra, onim što jedu i kako se osećaju - iskrena je bila ona.

 

Adrijana je istakla da naročito kako je trudna pazi na stvari koje koristi stavlja po telu, brine da sve bude čisto i trudi se da koristi sve organsko što je više moguće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Za savršen izgled, Lima preporučuje i regulisanu ishranu, ali i dosta fizičke aktivnosti, sve to u balansu će dati željene efekte.

 

Podsetimo, Andrijana Lima sa srpkim košarkašem Markom Jarićem ima dve ćerke, Valentinu i Sijenu, a sa novim partnerom Andreom Lemersom čeka dečaka.

 

 

makonda-tracker