pokušaje, nije nemoguće

10 kg viška je skinula kao od šale: Ovo je dijeta kojom je Sofija Milošević povratila manekensku liniju

0

Nakon porođaja manekenka je imala višak kilograma, s kojima se brzo i na jednostavan način obračunala 

DIJETA SOFIJE MILOŠEVIĆ
DIJETA SOFIJE MILOŠEVIĆ foto: Instagram / sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević važi za jednu od najzgodnijih i najlepših žena u Srbiji. Svojim šarmom osvojila je srce našeg poznatog fudbalera Luke Jovića. 

 

Njih dvoje su jedan su najpoznatijih parova domaće javne scene, a njihova ljubav od početka privlači komentare i pažnju javnosti.

 

Za njihovu vezu saznalo u oktobru 2019. godine i već u martu sledeće godine saopštili su da čekaju prvo zajedničko, a Lukino drugo dete.

Sofija se tokom trudnoće, kao i svaka trudnica, opravdano, malo opustila, a kada se porodila ostao joj je mali višak kilograma.

 

Budući da se bavila manekenstvom i da je navikla da na njoj uvek sve bude cakum pakum odlučila je da se pozabavi svojim fizičkim izgledom i reši se tih, 7,8 kg koji su joj stvarali nelagodu.

 

To joj je pošlo za rukom zahvaljujući tome što je bila veoma disciplinovana, uvela je promene u svoju ishranu i striktno ih se pridžavala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

- Tokom trudnoće sa Teodorom nisam imala problem sa mučninama i zbog toga sam jela po ceo dan. Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se 10 kilograma. Nakon porođaja sam imala 65 kilograma i izluđivao me je višak oko stomaka. Imala sam utisak da, gde god pođem, moj stomak ide ispred mene. To me je baš nerviralo - ispričala je sada Sofija za "Informer".

 

Znala je da mora nešto da preduzme, a ishrana je ključ pa je upravo odatle odlučila da krene.

 

- Izbacila sam proste šećere, koji se nalaze u slatkišima, a ugljene hidrate sam smanjila, ali ih i dalje konzumiram. Najveći uspeh je to što sam se odvikla od brze hrane, koju sam jela tokom cele trudnoće. Sada uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom. Za ručak biram ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jedem i za večeru. Doduše, moram da budem iskrena, nekad se opustim pa pojedem picu ili pastu - rekla je Sofija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Osim toga što vodi računa o ishrani, Sofija redovno trenira i to je nešto u čemu baš uživa.

 

- Volim da kombinujem razne vrste vežbi. Nekad idem u teretanu i dižem tegove, a nekad na otvorenom radim vežbe izdržljivosti, trčim, penjem se uz stepenice... Vratila sam se čak i boksu. Pored toga što taj sport sagoreva mnogo kalorija, pomaže mi da se rešim stresa i negativne energije - objasnila je manekenka.

 

Bonus video:

Sofija Milošević na Balensijaga reviji

 

makonda-tracker