moderne bajke poznatih

U jeku razvoda, javnih svađa i skandala... Ovi parovi stalno nas podsećaju da PRAVA LJUBAV u svetu slavnih postoji

0

Sve češće nižu se vesti o razvodima poznatih ličnosti, a koji su to omiljeni srpski parovi koji odolevaju pritiscima i čine da večna ljubav izgleda moguće?

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović venčali su se 7. decembra 1991.
Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović venčali su se 7. decembra 1991.foto: Vladimir Šporčić

Prethodnih nedelja i meseci mogli smo da pročitamo brojne tekstove koji nagađaju ili potvrđuju priče o rastanku nekih od najpoznatijih parova domaće i svetske javne scene.

 

Okruženi takvim zbivanjima, ne možemo a da se ne zapitamo – postoji li uopšte u svetu slavnih prava ljubav?

 

Ipak, još uvek postoje primeri skladnih i srećnih parova, čiji brakovi i veze vremenom bivaju samo još stabilniji i čvršći. Predstavljamo vam šest srpskih parova koji nam poručuju: – romantika nije mrtva!

1. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

Sloboda i Vojin već godinama uživaju u skladnom braku
Sloboda i Vojin već godinama uživaju u skladnom brakufoto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Jedan su od najskladnijih parova na srpskoj javnoj sceni, a sudbonosno da izgovorili su čak 2 puta za potrebe snimanja serije i jednom zauvek u stvarnom životu.

 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova" 2002. godine, a kasnije su uplovili u romansu. Mnogima omiljeni glumački par već 16 godina vešto skriva svoj privatni život od radoznalih pogleda javnosti i uživau svom miru, a ćerke bliznakinje Mila i Vera kruna su njihove ljubavi.

 

2. Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

 

 

Ovaj pevačko-glumački par zakleo se na večnu ljubav 2011. godine, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Ninu.

 

Pored toga što je izvanredan glumac, Ivan Bosiljčić poseduje raskošan muzički talenat, te se ne libi da s vremena na vreme ukrsti glas sa suprugom Jelenom Tomašević, čiji vokal važi za jedan od najlepših na ovim prostorima. 

 

 

3.  Branka Pujić i Dragan Jovanović

 

Branka Pujić i Dragan Jovanović nam, uživajući u svom 32 godine dugom braku, iz dana u dan dokazuju da večna ljubav zaista postoji. Glumački par nedavno je proslavio venčanje svoje ćerke jedinice Anđele, koja se takođe bavi glumom.

 

‒ Oduvek sam maštala da se nikada ne udam jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo venčanje, ali smo pod pritiskom roditelja poklekli. Na taj korak odlučili smo se i zbog Anđele, a sigurna sam da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir ‒ rekla je jednom prilikom Branka.

 

4.  Bojana Barović i Nikola Rokvić

 

Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić jedan su od najmlađih parova sa srpske javne scene koji može da se pohvali 14 godina dugim brakom. Upoznali su se i zavoleli na pustom ostrvu, tokom učešća u planetarno popularnom rijaliti formatu Survajver, a danas uživaju u porodičnom životu koji su izgradili sa svoje troje dece: Leonom, Simeonom i Angelinom.

 

5. Tamara Dragičević i Petar Benčina

 

Jedan su od najlepših poznatih mladih parova, a trenutno iščekuju svoje treće dete.

 

Tamara Dragičević i Petar Benčina upriličili su 2016. venčanje iz snova na crnogorskom primorju. Intimne detalje iz života ne vole da iznose u javnost, ali povremeno svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obraduju fotografijama sa porodičnih putovanja i druženja. Uvek nasmejani, uvek srećni jedno pored drugog!

 

6. Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović

 

Lepa Brena i Boba na svom venčanju
Lepa Brena i Boba na svom venčanjufoto: Youtube Printscreen

Njihova ljubav počela je pre 36 godina, a jugoslovenska muzička diva i poznati teniser i preduzetnik danas u svakoj prilici izgledaju kao u tim prvim danima – zaljubljeno do ušiju!

 

Venčali su se u hotelu Interkontinental 7. decembra 1991. godine, a u međuvremenu su zajedno dobili sinove Stefana i Viktora, dok pevačica često ističe voli Bobinog sina Filipa, iz braka sa Zoricom Nakić, kao svoje dete.

 

Rast udvoje, kao individua, ali i kao para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište – rekla je pevačica jednom prilikom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

 

BONUS VIDEO

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

 

 

 

 

makonda-tracker