klasika

Slavi ženstvenost & krojena je za zavodnice: Sofija Milošević u haljini Kim Kardašijan koja spaja 90-e i moderni stil

2

Jedna od najlepših Srpkinja pronašla je haljinu koja ističe obline i savršena je za vrele letnje dane

Sofija Milošević
Sofija Milošević foto: SofijaMilo/Instagram

Popularna manekenka Sofija Milošević jedna je od najpraćenijih poznatih devojaka na Instagramu, a zaljubljenice u modu među njenim pratiocima svakodnevno uživaju u njenim interesantnim modnim kombinacijama.


Emotivna partnerka fudbalera Luke Jovića obožavateljka je luksuznih komada, pa u svom garderoberu ima odeću i obuću poznatih svetskih brendova, a sada je pokazala jedan model koji potpisuje SKIMS, iza kog stoji Kim Kardašijan.


Sofija je, naime, podelila Instagram Story na kom je vidimo u vrlo šik kreaciji, a u pitanju je elegantna slip haljina, koja odiše vanvremenskom elegancijom i donosi duh 90-ih.

 

Sofija Milošević u slip haljini brenda SKIMS
Sofija Milošević u slip haljini brenda SKIMSfoto: SofijaMilo/Instagram

Manekenka se odlučila za klasičan model tankih "špageti" bretela, s ravnim izrezom, maksi dužine, a kako je strukirana – ona savršeno ističe obline i naglašava figuru, u stilu haljina kakve i sama nosi Kim Kardašijan.

Ona je u najvećoj meri izrađena od modalnog vlakna, a tu je i 9% spandeksa, pa "grli" figuru i deluje prikladno za brojne svečane prilike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)


Bezvremenski šarm slip haljine


Slip haljine su napravile pravu senzaciju 90-ih, kada su u njima šetale pistama ili se provodile na žurkama čuvene manekenke koje su obeležile ovu eru.

 

Ovi modeli su, inspirisani spavaćicama i negližeom, bili deo trenda underwear-as-outerwear, a obično su izrađivane od satena i šifona i predstavljale su vrhunac krojačkog minimalizma u kolekcijama prestižnih modnih kuća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)


Vremenom je sinonim za slip haljinu postala engleska manekenka Kejt Mos, dok ju je u grandž modu uvela rokerka Kortni Lav.

 


Od tada su one stalno u modi, ali su proteklih godina posebno popularne, na prvom mestu zahvaljujući tome što su ih Burberry i YSL iste godine – 2016 – predstavili u istoj sezoni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako uživa Sofija Milošević

 

makonda-tracker