posebna prilika

Garantovano mami poglede & tako je efektna: Haljina Sofije Milošević za porodičnu proslavu spaja romantično i senzualno

0

Sofija Milošević i Luka Jović organizovali su dečji rođendan čije su glavne zvezde bile njihovi sinovi Aleksej i Teodor, a mama je posebno blistala.

Sofija Milošević podelila je niz footgrafija s porodične proslave
Sofija Milošević podelila je niz footgrafija s porodične proslavefoto: @sofimilo/Instagram

Kreatorka Sofija Milošević zajedno s partnerom Lukom Jovićem priredila je nezaboravan dečji rođendan svojim dečacima. Njihov sin Aleksej napunio je 4 godine, pa je čitava proslava bila u znaku fudbalskog kluba Milan, ali je i mlađi Teodor ima svoj deo, u znaku dinosaurusa i Parka iz doba Jure.

 

Po pisanju Kurira, reprezentativac i njegova verenica obeležili su ovaj važan datum za porodicu velikom žurkom za najmlađe, ali i starije, za koju su izdvojili čak 10.000 evra.

 

Lepa mama nije svoj izgled, jasno, prepustila slučaju, pa je birala prelepu haljinu za posebnu prigodu i rođendan koji je i sama nazvala magičnim.

 

Reč je o haljini brenda Zimmermann, koji obožavaju dame od stila, počev od Ane Ivanović, preko Nine Badrić, Severine...

 

Sofija je za ovu piliku birala nude glam haljinu koja je istovremeno i senzualna i romantična; reč je o modelu u midi-varijanti, od viskoze i svile, s detaljima u vidu čipke, košta preko 2000 dolara, a Sofiji stoji izvanredno. Poseban efekat ovog haljini, pored dekoltea i bretela od čipke, daju volani , a Sofija ju je uklopila s belim cipelama i tašnicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Pogledajte u galeriji kako je izgledao rođendan i dekoracija:

 

1 / 9 Foto: @sofimilo/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Sofija Milošević napravila gala žurku

 

 

makonda-tracker