efikasno ali nezdravo

Kako je Milan Marić smršao 21 kg bez dijete? Primenio je jedan jednostavan NAČIN ISHRANE koji se ne preporučuje NIKOME

1

U njegovom slučaju je bio veoma efikasan, ali definitivno je da - nije zdrav 

DIJETA MILANA MARIĆA SE NE PREPORUČUJE NIKOM
DIJETA MILANA MARIĆA SE NE PREPORUČUJE NIKOM foto: Damir Dervišagić

Glumac Milan Marić oduševio je javnost svojom transformacijom koju je morao da načini zbog uloge u, sada već ćuvenom filmu, "Toma".

 

Za potrebe uloge ruskog pisca Sergeja Dovlatova ugojio se 30 kilograma, a onda je došla druga, uloga Tome Zdravkovića zbog koje je glumac smršao više od 20 kg.

 

Ova njegova transformacija se ženama i te kako dopala. Mnogi su se tada pitali kako mu je to pošlo za rukom budući da je veoma teško skinuti i 2, a kamoli 20 kilograma.

Milan ne poriče da je probao razne dijete, ali takođe priznaje da one nisu dale željene rezultate.

 

Zatim je odlučio da proba nešto drugčije, dosta drastičnije i krenulo je. Kilogrami su vrtoglavo išli dole, a za samo dva meseca glumac se potpuno transformisao. 

 

On je u jednom trenutku imao 103 kilograma, a posle nekoliko meseci došao je na 79 kilograma.

 

MILAN DANAS IMA SAVRŠENU LINIJU
MILAN DANAS IMA SAVRŠENU LINIJUfoto: Antonio Ahel/ATAImages

– Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar – prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio, a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate – ispričao je glumac za Blic i priznao da je pokušao da raznim dijetama dovede liniju do savršenstva, ali bez ikakvog rezultata, a onda je, smislio drugo rešenje:

 

Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam – rekao je tada Milan.

 

Iako gladovanje može da dovede do skidanja viška kilograma ovaj režim je veoma opasan po ljudsko zdravlje i ne preporučuje se nikome. Zdravi načini skidanja kilograma su možda sporiji, ali su definitivno prihvatljiviji i zdraviji. 

 

Bonus video:

Dijeta po krvnim grupama - da ili ne?

 

makonda-tracker