sada izgleda neprepoznatljivo

Imao je 150 kg, ugradio balon u želudac, ali nije vredelo: Sloba Vasić je SMRŠAO više od 20 kg kada je otkrio ovu DIJETU

0

Poznati pevač godinama je mučio muku sa kilogramima, a sada ima super liniju 

foto: Instagram / slobavasić
foto: Instagram / slobavasić

Popularni pevač narodne muzike Slobodan Sloba Vasić nakon što se proslavio učešćem u jednom muzičkom takmićenju izgradio je lepu pevačku karijeru. 

 

Kako je imao mnogo obaveza i gotovo da nije imao vremena da se bavi sobom Sloba je nagomilao ogroman broj kilograma, zbog čega mu je bila ugrožena karijera, ali i zdravlje. 

 

Zbog toga je odlučio da se podvrgne operaciji želudca, pa su mu lekari ugradili takozvani balon. Nakon toga pevač je imao zdravstvene probleme, a kilogrami su ostali i nakon toga. 

 

 

Kako je rekao za domaće medije ta operacija ne uspeva kod svakoga, a čin ise da je on bio jedan od onih slučajeva gde operacija želudca na kraju ne da dobre rezultate. Zbog gorušice je odluči da ipak izvadi balon, a problem sa viškom kilograma je ostao. 

 

Sloba Vasić je uz pomoć dijete smršao više od 20 kilograma
Sloba Vasić je uz pomoć dijete smršao više od 20 kilogramafoto: Printscreen Kurir TV

 

- Tačno je to što se piše u medijima. Moram da kažem da mi ljudi često postavljaju to pitanje. Nisam skraćivao želudac, ja sam ugrađivao balon. To je velika razlika iz razloga što, ako se dobro sećam kako mi je rekao doktor, tu se uklanja dve trečine želuca i onda je to ozbiljnjije. Ovo što sam ja uradio je balon koji zatvori jedan deo želuca, gde ostane neki mali prostor gore u kojem bi trebalo da se smešta hrana - objasnio je Sloba, pa dodao:

 

- Kod mene je problem što je moj želudac elastičan. Ta operacija nije za mene... Nažalost ja sam to uradio, ali svaki organizam je drugačiji.

 

 

Vaga je pokazala trocifren broj, imao je čak 150 kg i to je bio crveni alarm za njega i njegovo zdravlje. Tada odlučuje da krene na poseban režim ishrane, koji je na posletku dao razultate.

 

- Hvala Bogu odlično sam sada. Smršao sam 16 kg, otkako sam započeo treninge i dijetu - rekao je pre oko 6 meseci poznati pevač za Kurir, a od tada je otišlo još kilograma.

 

Sloba je uspeo da smrša više 20 kilograma uz pomoć treninga i specijalnog režima ishrane, koji se zasniva na unošenju proteina i smanjenom unosu ugljenih hidrata. Fotografije sa njegovog Instagram profila govore da izgleda mnogo bolje nego ranije, a pevač ističe da od svog cilja neće odustati.

 

 

 

 

 

makonda-tracker