JEDNOSTAVNO JE

Za kratko vreme skinula 10 kilograma, i to BEZ gladovanja: Ishrana Aleksandre Radović za izvajano i zategnuto telo

2

Kao i mnoge žene, Aleksandra je prolazila kroz faze promena težine

Aleksandra Radović
Aleksandra Radovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandra Radović, pevačica koja pleni svojim glasom, takođe privlači pažnju svojom vitkom figurom. Godinama održava fenomenalnu liniju, a otvoreno priznaje da je oduvek vodila računa o svojoj ishrani.

 

U jednom periodu, dodala je nekoliko kilograma viška, što joj je postalo opterećenje.

 

Odlučila je da pronađe najefikasniji način da dovede svoju kilažu u red, a to je postigla kroz odricanje, pravilnu ishranu i redovnu fizičku aktivnost.

 

Svojom posvećenošću, uspela je da izgubi impresivnih 10 kilograma, bez potrebe za gladovanjem.

 

Aleksandra Radović napravila je ključnu promenu u svom režimu ishrane - odrekla se testa.

 

 

Umesto toga, za doručak uživa u žitaricama sa jogurtom, za ručak se odlučuje za pileće meso sa spanaćem, dok večera obično podrazumeva lagane salate.

 

Njena posvećenost ovom novom režimu ishrane dala je impresivne rezultate - uspela je da smanji težinu sa 70 na 60 kilograma, ostavljajući je u odličnoj formi.

 

- Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado“, ispričala je Aleksandra za Zadovoljna.rs i potom dodala.

 

- Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma.

 

 

- Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne sme da bude izgovor, rekla je pevačica i dodaje da je ujutru dovoljno 45 minuta brzo hodati na traci.

 

- Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proleće i leto praktikujem i brzo hodanje u prirodi. Volim parkove i šume, otkrila je pevačica.

 

Pored šetnji, Aleksandra uživa u raznovrsnim vežbama, poput čučnjeva, preskakanja vijače, trbušnjaka sa šipkom i loptom. Angažovana je da ne propusti nijedan trening, čak i ako to znači da će otići u teretanu kompletno našminkana.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker