neprepoznatljivi

Zajedno su smršali 21 KILOGRAM: Lepa Šeherezada i Sulejman Veličanstveni više ne izgledaju isto - ovo je njihova DIJETA

0

Zbog uloge su morali da smršaju, ali se čini da im to nije teško palo 

Turski par smršao 21 kilogram, neprepoznatljivi su
Turski par smršao 21 kilogram, neprepoznatljivi su foto: Instagram / berguzarkorel

Poznati turski par Halit Ergenč i Berguzar Korel ostali su upamćeni među srpskom publikom kao lepa Šeherezada i sulejman Veličanstveni. Iako je od emitovanja serije prošlo dosta vremena njihovi likovi ostali su dobro poznati.

 

Njih dvoje često plene pažnju javnosti, a nedavnom promenom imidža Berguzar je oduševila sve na društvenim mrežama. Ona se ofarbala u plavo i čini se da joj podjednako dobro stoji kao i tamna kosa koja je bila njen zaštitini znak.

 

Ipak, promena nije bila samo u boji kose. Mnogi su odmah primetili da je glumica poprilično smšala, a nisu znali da je to bio deo zadatka ako želi da dobije novu ulogu.

 

 

Ergenču je poverena uloga vojnika u grčkom zarobljeništvu tokom balkanskih ratova, a kako bi verno dočarao izmučenog zatvorenika, morao je da se reši viška kilograma.

 

Na mukama sa dijetom nije bila samo ona. I njen muž, Halit Ergenč je takođe morao da sredi kilažu, pa je odlučio da to uradi na najefikasniji način - rigoroznom dijetom.

 

 

On je osmislio režim ishrane za koji je smatrao da odgovara njegovom organizmu, a istog se pridrežavala i njegova supruga. Zajedničkim snagama uspeli su da smršaju ukupno 21 kg. Ona je skinula 7, a on fantastičnih 14 kilograma.

 

- Jedem sirovo povrće i polupečeno meso. Izbacio sam šećer, namirnice s glutenom i mlečne proizvode. Zapravo, uglavnom sam bio na sirovoj hrani - ispričao je Halit.

 

 

Zajedničkim trudom pobedili su višak kilograma
Zajedničkim trudom pobedili su višak kilograma foto: berguzarkorel, Instagram

Tokom celodnevnih snimanja glumac je najčešće jeo đumbir, zelene jabuke, šargarepu, cveklu, spanać i celer, potaž od bundeve, kinoa salatu…

 

Kada je reč o pićima, njegov izbor bila je limunada ili napitak od žitarica.

 

Slavni turski par nije se odricao ni poslastica, ali ih je pažljivo birao. Najčešće je to bio desert od nane, narandže, kakaoa i urmi.

 

Bonus video:

 

Koji je cilj posta, ako nije dijeta?

 

 

makonda-tracker